Quantcast
Λεβέντης στον Realfm 97,8 για Σαρίδη: Λέω να το σκεφτεί και να μην ψηφίσει τον προϋπολογισμό - enikonomia.gr
share

Λεβέντης στον Realfm 97,8 για Σαρίδη: Λέω να το σκεφτεί και να μην ψηφίσει τον προϋπολογισμό

δημοσιεύτηκε:

“Στεναχωρηθήκαμε για τα συμβάντα, δεν είναι τρόπος λειτουργίας της πολιτικής, δηλαδή δεν μπορούν άνθρωποι να θεωρούν ότι έκαναν πολιτική πράξη βάζοντας βόμβες, γυρίζουμε πίσω, είναι παρακμιακά φαινόμενα” δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης, Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Συμπιέζονται τα μικρότερα κόμματα. Θεωρώ ότι θα εξαφανιστούν από τον χάρτη οι ΑΝΕΛ και το ΠΟΤΑΜΙ, αλλά η Ένωση Κεντρώων έχει βαθύτερες ρίζες στη νεολαία, είναι ένα κόμμα που διώκεται εδώ και καιρό. Ο κόσμος θα καταλάβει ότι πρέπει να ξαναμπεί και μάλιστα ενισχυμένη σε ποσοστά” ανέφερε.



“Αυτό με τον κ. Σαρίδη δεν το καταλαβαίνω. Εμείς παλεύουμε εναντίον του συστήματος των μνημονίων και είπε, εγώ λέω να το σκεφτεί αύριο και να μην το κάνει, να ψηφίσει προϋπολογισμό του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό είναι μεγάλη αλλαγή πλεύσης. Εμείς κάνουμε αγώνα για να γίνει αναδιανομή του χρήματος υπέρ των φτωχών, να έρθει ισοπολιτεία, Δημοκρατία” σχολίασε.

“Διαγραφές εγώ δεν κάνω και οι άλλοι έφυγαν και φεύγοντας θα δουν το σκοτάδι γιατί στις εκλογές δεν θα έχει τύχη κανείς από αυτούς που έφυγαν, όχι βουλευτής δεν θα βγει, τελευταίος από το τέλος θα βγει” είπε ο κ. Λεβέντης.

Ακούστε το ηχητικό:

P



Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.