Quantcast
Μητσοτάκης προς ΣΥΡΙΖΑ: Η επίθεση στον ΣΚΑΪ είναι αποτέλεσμα της στρατηγικής της έντασης που ακολουθείτε - enikonomia.gr
share

Μητσοτάκης προς ΣΥΡΙΖΑ: Η επίθεση στον ΣΚΑΪ είναι αποτέλεσμα της στρατηγικής της έντασης που ακολουθείτε

δημοσιεύτηκε:

Στην επίθεση κατά του ΣΚΑΪκαι της Καθημερινής αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στη Βουλή στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό.

“Η τρομοκρατική επίθεση κατά του ΣΚΑΪ και της Καθημερινής είναι ακόμη ένα αποτέλεσμα της στρατηγικής της έντασης που ακολουθείτε εδώ και πολλά χρόνια, από την εποχή που ήσασταν στην αντιπολίτευση” τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης,σημειώνοντας ότι “μέρος αυτή της στρατηγικής είναι η συστηματική στοχοποίηση των ΜΜΕ. Το κάνετε σχεδόν όλοι σας”.
“Έχετε καταγγείλει πρόσωπα και πρωτοσέλιδα, έχετε προεξοφλήσει δικαστικές αποφάσεις, έχετε αποκαλύψει μέχρι και στοιχεία πόθεν έσχες δημοσιογράφων που δεν σας αρέσουν τα γραπτά τους…” πρόσθεσε.
“Η τρομοκρατία μπορεί να οργανώνεται σε κάποιες γιάφκες γεννιέται όμως στα λόγια του ακραίου διχασμού και στα κηρύγματα του μίσους. Θρέφεται σε μια κοινωνία που δυστυχώς ένα τμήμα της έχει αποκτήσει ένα αίσθημα ανοχής στη βία. Και για αυτά φέρετε προσωπικά ευθύνη κ. Τσίπρα”, επεσήμανε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

“Οι καταλήψεις και οι γροθιές γίνονται εύκολα ρόπαλα και μολότοφ για να καταλήξουν σε βόμβες” ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: “Από την πλευρά μου ένα θα πω. Όσο ανοιχτή είναι η δημοκρατία μας σε διαφορετικές απόψεις τόσο αμείλικτη θα είναι με εκείνους που θα θελήσουν να την φιμώσουν με βία… Όσοι φαντασιώνονται ένοπλους αγώνες, επαναστάσεις κατά των θεσμών και της Δημοκρατίας, να ξέρουν ότι επί των ημερών μας θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη” τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.