Quantcast
Χατζηδάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποστεί μεγάλη στρατηγική ήττα στις εκλογές - enikonomia.gr
share

Χατζηδάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποστεί μεγάλη στρατηγική ήττα στις εκλογές

δημοσιεύτηκε:

Τη βεβαιότητά του πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποστεί μεγάλη στρατηγική ήττα στις εκλογές εκφράζει, ο Κωστής Χατζηδάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, τονίζοντας ότι στόχος για τη ΝΔ είναι η πολιτική αλλαγή.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποστεί μια μεγάλη στρατηγική ήττα. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Στις ευρωεκλογές. Και κυρίως στις εθνικές εκλογές. Οι Έλληνες θα τιμωρήσουν τη δημαγωγία, τα ψέματα, τον κυνισμό και την αναποτελεσματικότητα της κυβέρνησης Τσίπρα”, αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Χατζηδάκης.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ θέτει το δίλημμα των εκλογών καλώντας τους πολίτες να διαλέξουν «αν θα κρατήσουμε δικαίωμα να ελπίζουμε και να προχωρούμε ή θα συμβιβαστούμε με το τέλμα ως εθνικό μας πεπρωμένο» προσθέτοντας πως οι Ελληνίδες και οι Έλληνες πλέον μπορούν να συγκρίνουν.

Αναφερόμενος στα θέματα της οικονομίας ο κ. Χατζηδάκης κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα πως πήρε από τους πολίτες 10 και επιστρέφει 1, συμπληρώνοντας πως η Ελλάδα παραμένει ουραγός στην Ευρώπη με την οικονομία της να σέρνεται.

Επισημαίνοντας πως η μείωση των φόρων είναι βασικό θεμέλιο της πολιτικής της ΝΔ, ο κ. Χατζηδάκης τονίζει την πρόθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη να εφαρμόσει ένα δικό του πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων στη δημόσια διοίκηση, στη δικαιοσύνη, στην παιδεία, στην υγεία που θα εφαρμοστεί τους πρώτους μήνες της διακυβέρνησής της ΝΔ.

Τέλος για τα εθνικά θέματα και κυρίως για το Σκοπιανό ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επαναλαμβάνει πως το κόμμα του θα δώσει μάχη μέσα στη Βουλή για να μην περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών.

“Είμαστε ξεκάθαροι: Η συμφωνία των Πρεσπών είναι πολλαπλά επιζήμια για τα εθνικά μας συμφέροντα. Αυτός είναι ο λόγος που καταθέσαμε πρόταση μομφής στη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και θα δώσουμε τη μάχη – με τα μέσα που μας παρέχει το Σύνταγμα – για να μην περάσει αυτή η συμφωνία από το ελληνική Βουλή. Βεβαίως, έχουμε προειδοποιήσει ότι αν ψηφιστεί η συμφωνία μετατρέπεται σε διεθνή συνθήκη για τη χώρα μας και δημιουργεί τετελεσμένα που δύσκολα ανατρέπονται”, αναφέρει μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.