Quantcast
Παπαχριστόπουλος: Δέχομαι απειλές, μου λένε ότι το κεφάλι μου θα βρεθεί σε χαντάκι - enikonomia.gr
share

Παπαχριστόπουλος: Δέχομαι απειλές, μου λένε ότι το κεφάλι μου θα βρεθεί σε χαντάκι

δημοσιεύτηκε:

Απειλές κατά της ζωής του δέχεται ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος όπως καταγγέλλει σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον news 247 στους 88.6.

Όπως ανέφερε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ “κάθε δέκα λεπτά χτυπάει τηλέφωνο. Μου λένε “είσαι προδότης, θα δικαστείς για εσχάτη προδοσία, το κεφάλι σου σε χαντάκι θα βρεθεί” και διάφορα άλλα. Δεν μπορώ να δουλέψω, έχω διαγράψει 200 μηνύματα. Εγώ δεν φοβάμαι, δεν πήρα ποτέ αστυνομικούς και δεν θα πάρω. Κάποιοι άλλοι όμως έχουν οικογένειες και παιδιά.Ο κ. Κυρανάκηςέλεγε με τόση άνεση για λογοδοσία. Μα δεν μιλάμε γι’ αυτό. Κάποιος το έχει δουλέψει όλο αυτό. Ακόμα και από το εξωτερικό με παίρνουν”.

Πάντως, επεσήμανε ότι θα δώσει και ψήφο εμπιστοσύνης εφόσον χρειαστεί, και εν συνεχεία θα παραδώσει τη βουλευτική του έδρα: “Εδώ και καιρό έχω πει. Το είπε και χθες. Μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών θα παραδώσω την έδρα. Αλλά δεν θέλω να πέσει η κυβέρνηση. Δεν είναι τυχαίο ότι κάποιοι θέλουν να γίνουν εκλογές γρήγορα. Κάτι θέλουν να αποφύγουν. Δεν θέλω να μιλήσω για ότι έγινε χθες. Έχω την αίσθηση πάντως ότι και άλλοι βουλευτές των ΑΝΕΛ θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης”.


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.