Quantcast
Ψήφο εμπιστοσύνης ζητά ο Τσίπρας - Καμμένος: Λέμε "όχι" - Αυτοί είναι οι βουλευτές που θα κρίνουν το μέλλον της κυβέρνησης - enikonomia.gr
share

Ψήφο εμπιστοσύνης ζητά ο Τσίπρας – Καμμένος: Λέμε “όχι” – Αυτοί είναι οι βουλευτές που θα κρίνουν το μέλλον της κυβέρνησης

δημοσιεύτηκε:

Ραγδαίες είναι οι πολιτικές εξελίξεις μετά το “διαζύγιο” ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που οριστικοποιήθηκε έπειτα από τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τονΠάνο Καμμένο, η οποία κράτησε μόνο 45 λεπτά. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, δήλωσε ότι οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την κυβέρνηση, ενώ ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει από τη βουλή τν παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες η σχετική κοινοβουλευτική διαδικασία, πρόκειται να ξεκινήσει την Τρίτη και να ολοκληρωθεί την Πέμπτη με τη διεξαγωγή της σχετικής ψηφοφορίας.


Την ψήφο έξι βουλευτών έχει ανάγκη ο Πρωθυπουργός για να βγει αλώβητος από την ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή μετά την παραίτηση του Πάνου Καμμένου και των στελεχών του από την κυβέρνηση.

Στο πλευρό του Πάνου Καμμένου συντάσσονται η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά και ο Κώστας Κατσίκης, που έχουν τονίσει ότι θα καταψηφίσουν, ενώ την παραίτησή του από την κυβέρνηση, όπως ο ίδιος δήλωσε στονrealfm 97.8, υπέβαλε και ο Νίκος Μαυραγάνης ακολουθώντας την επιλογή του προέδρου του.
Όσον αφορά στους έξι, που κρατούν την τύχη της κυβέρνησης στα χέρια τους, αυτοί, σύμφωνα με πληροφορίες είναι: Η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα που έχει δηλώσει ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης.

Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, όπως και ο Βασίλης Κόκκαλης αναμένεται να παρέχουν, επίσης, ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Ακόμη, ο Κώστας Ζουράρις έχει πει ότι δεν θα ρίξει την κυβέρνηση αλλά δεν θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά έχει προκαλέσει τη δυσαρέσκεια του Πάνου Καμμένου με τη στάση της, καθώς αναμένεται να στηρίξει την κυβέρνηση, ενώ ακόμη ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης αναμένεται να δώσει θετική ψήφο.

Πονοκέφαλος για τον Αλέξη Τσίπρα είναι το θέμα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μιχελογιαννάκη, ο οποίος θα χειρουργηθεί αυτήν την εβδομάδα και δεν είναι γνωστό πώς θα πάει να ψηφίσει.


Η δήλωση του Πάνου Καμμένου



Η συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου ξεκίνησε λίγο μετά τις 10.30 το πρωί. Πρώτος έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός ο οποίος βγήκε από το αυτοκίνητό του και χαμογελαστός χαιρέτησε τους δημοσιογράφους. Λίγο αργότερα, πέρασε το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος πριν από το κρίσιμο ραντεβού παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στη Μητρόπολη Αθηνών και κοινώνησε.



Η δήλωση του πρωθυπουργού μετά το “διαζύγιο” με τους ΑΝΕΛ

Την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση από την ελληνική Βουλή θα ζητήσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μετά την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση.

Ο πρωθυπουργός είπε ότι έκανε δεκτή την παραίτηση του Πάνου Καμμένου, όπως θα κάνει δεκτή και όποια άλλη παραίτηση τεθεί υπόψη του. Τόνισε ότι η βασική του επιδίωξη είναι η αποκατάσταση του ρόλου και της θέσης της χώρας στο διεθνές στερέωμα και ο ηγετικός της ρόλος στα Βαλκάνια, σημειώνοντας ότι στόχος είναι η εξασφάλιση ότι η χώρα θα είναι πυλώνας σταθερότητας και ασφάλειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σχετική κοινοβουλευτική διαδικασία, πρόκειται να ξεκινήσει την Τρίτη και να ολοκληρωθεί την Πέμπτη με τη διεξαγωγή της σχετικής ψηφοφορίας.

Νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης

Νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας, στη θέση του παραιτηθέντος Πάνου Καμμένου, θα είναι ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, όπως είπε πριν από λίγη ώρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.


Δημοψήφισμα για την Συμφωνία των Πρεσπών, ζήτησε ο Πάνος Καμμένος, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, αμέσως μετά την συνάντηση του με τον πρωθυπουργό και την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση.

“Δίπλα από τις κάλπες των ευρωεκλογών ζητώ από τον πρωθυπουργό, να βάλει άλλη μία κάλπη, αφού θεωρώ, ότι πάνω από το 80% των Ελλήνων, είναι αντίθετοι στη συμφωνία”, είπε ο κ. Καμμένος.

“Τη δεδομένη στιγμή που τίθεται θέμα εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση , αλλά ουσιαστικά υποκρύπτεται ξεκάθαρα θέμα εμπιστοσύνης στη Συμφωνία των Πρεσπών, με πολύ βάρος στην καρδιά εμείς λέμε «όχι». Λέμε «όχι» όσοι μείνουμε σε αυτή την προσπάθεια” δήλωσε επίσης ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

“Αν τεθεί θέμα εμπιστοσύνης εμείς θα ψηφίσουμε αυτό το οποίο έχουμε δεσμευτεί ο καθένας ξεχωριστά και αν κάποιοι ανταλλάξουν την κυβερνητική τους θέση με την ψήφο τους θα διαγραφούν από τους ΑΝΕΛ” πρόσθεσε ο κ. Καμμένος.

“Βόμβες” Καμμένου στη συνέντευξη Τύπου – Τα “καρφιά” για κορυφαία στελέχη

Αν δώσουμε εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση θα είναι σαν να στηρίζουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών, ανέφερε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος στην εισαγωγική του τοποθέτηση στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

“Καμία λύση με τη χρήση του όρου Μακεδονία ήταν η απόφαση στο πρώτο και το τρίτο συνέδριο”, είπε ο κ. Καμμένος και διευκρίνισε ότι “Γι’ αυτό ακριβώς και μόνον τον λόγο σήμερα ανακοίνωσα στον πρωθυπουργό ότι οι ΑΝΕΛ αποχωρούμε από την κυβέρνηση… Μια κυβέρνηση την οποία όπως ανέφερε «πονάμε, που τη χτίσαμε μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ, που την είδαμε να συγκρούεται με τη διαπλοκή και τη διαφθορά, που έβγαλε τη χώρα από τα Μνημόνια” τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

“Τη δεδομένη στιγμή που τίθεται θέμα εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση , αλλά ουσιαστικά υποκρύπτεται ξεκάθαρα θέμα εμπιστοσύνης στη Συμφωνία των Πρεσπών, με πολύ βάρος στην καρδιά εμείς λέμε «όχι». Λέμε «όχι» όσοι μείνουμε σε αυτή την προσπάθεια” δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος ενώ σημείωσε ότι η πρόταση για ψήφο εμπιστοσύνης γίνεται από υπερευαισθησία του πρωθυπουργού.

“Αν τεθεί θέμα εμπιστοσύνης εμείς θα ψηφίσουμε αυτό το οποίο έχουμε δεσμευτεί ο καθένας ξεχωριστά και αν κάποιοι ανταλλάξουν την κυβερνητική τους θέση με την ψήφο τους θα διαγραφούν από τους ΑΝΕΛ” επεσήμανε ο κ. Καμμένος, αναφερόμενος στα στελέχη των ΑΝΕΛ.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ζήτησε δημοψήφισμα για τη Συμφωνία των Πρεσπών, λέγοντας μεταξύ άλλων: “Δίπλα από τις κάλπες των ευρωεκλογών ζητώ από τον πρωθυπουργό, να βάλει άλλη μία κάλπη, αφού θεωρώ, ότι πάνω από το 80% των Ελλήνων, είναι αντίθετοι στη συμφωνία”.


Ο όρος στον Μητσοτάκη

Αν ο Μητσοτάκης κάνει τώρα δημόσια δήλωση ότι δέχεται λύση που δεν θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία, ότι ποτέ του δεν θα διαπραγματευτεί τον όρο Μακεδονία , όπως λένε οι βουλευτές του και η αδελφή του, και ότι ακόμη κι αν έχει ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών θα την καταργήσει δια νόμου, του υπογράφω την πρόταση μομφής, δήλωσε ο Πάνος Καμμένοςκατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε μετά το “διαζύγιο” με τον ΣΥΡΙΖΑ.

“Δυστυχώς όμως ο κ. Μητσοτάκης τις προτάσεις μομφής τις κάνει για να δώσει λύσεις που παραδίδουν τον όρο Μακεδονία κι απ’ ότι ξέρει μάλλον λαμπάδες ανάβει για να μην πέσει στα χέρια το θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών”, συμπλήρωσε.

“Περιμένω τον κ. Μητσοτάκη να μου φέρει μια πρόταση μομφής με μία δημόσια δήλωσή του ότι εγκαταλείπει τον προσδιορισμό – γεωγραφικό ή άλλον – που θα περιλαμβάνει τον Μακεδονία, τη δημόσια δήλωσή του ότι καμία λύση δεν δοθεί από πλευρά της ΝΔ με τον όρο Μακεδονία και ότι όποια συμφωνία έχει ψηφιστεί θα καταργηθεί δια νόμου, του υπογράφω πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης” επανέλαβε.

Αιχμές Καμμένου κατά Κουντουρά, Κουίκ και Κόκκαλη

Αιχμές για τη στάση που τηρούν στελέχη των ΑΝΕΛ άφησε κατά τη συνέντευξη Τύπου ο Πάνος Καμμένος. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ “κάρφωσε” τους Τέρενς Κουίκ, Έλενα Κουντουρά και Βασίλη Κόκκαλη. Όπως είπε, στην κοινοβουλευτική ομάδα μόνο ο κ.Παπαχριστόπουλος είχε το θάρρος της γνώμης του.

“Η Κουντουρά είναι σε αποστολή στον Καναδά, βέβαια ξέχασε το κινητό της στον αστυνομικό της. Ο Κόκκαλης μου είπε ότι θα ήταν εδώ και ήθελε για το θέμα της ψήφου εμπιστοσύνης να ακούσει την Κουντουρά, φαίνεται επειδή δεν την έβρισκε πήγε στην Κίνα” σχολίασε, εμφανώς ειρωνικά.

“Θα καταψηφίσουμε η κ. Κόλλια εγώ και ο κ.Κατσίκης. Καταψηφίζουμε την κυβέρνηση που επικυρώνει τη συμφωνία των Πρεσπών. Εάν δεν υπήρχε η συμφωνία θα είχε την ψήφο εμπιστοσύνης και την καρδιά μας η κυβέρνηση μέχρι τέλους. Θα υπάρξουν και νομοσχέδια στα οποία θα ψηφίσουμε, δε θα περάσουμε στην αντιπολίτευση, διαφωνούμε με τη συμφωνία των Πρεσπών”.

Αιχμηρός ήταν και για τον Τέρενς Κουίκ: «Ο Κουίκ μου έλεγε προεκλογικά: εμείς με τον ΣΥΡΙΖΑ ποτέ, με την αριστερά ποτέ και έκλαιγε για την Μακεδονία. Και στο υπουργικό βγήκε και στήριξε τον κ. Κοτζιά».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης Τύπου αναφέρθηκε και πάλι στη στάση των συγκεκριμένων στελεχών. Για την Έλενα Κουντουρά είπε ότι “είναι ένα πετυχημένο στέλεχος των ΑΝΕΛ και είμαστε πολύ περήφανοι για τη δουλειά που έχει κάνει ως υπουργός Τουρισμού. Αλλά οι ΑΝΕΛ είναι που της δώσαμε τη δυνατότητα να γίνει υπουργός, να κάνει τη δουλειά και να είναι πετυχημένη”.

Για τον κ. Βασίλη Κόκκαλη είπε “εγώ τον έκανα υπουργό. Τώρα είναι στην Κίνα. Ελπίζω να διαβάσει λίγο εκεί τη Θεωρία του Πολέμου και να διαπιστώσει ότι το πιο σημαντικό είναι να παραμένεις πιστός στις αρχές σου, διαφορετικά σε τρώει ο εχθρός. Εκτός εάν ήδη κάποιος έχει πουληθεί στον εχθρό, οπότε πάει στην Κίνα για να εφαρμόσει τη Θεωρία του Πολέμου”.

Ο κ. Πάνος Καμμένος είπε μάλιστα ότι “κάποιους τους κάναμε υπουργούς, χωρίς να είναι καν βουλευτές και όχι μόνο μία φορά. Όταν μάλιστα, κάποιον τον κάνεις υπουργό και αντί για ευχαριστώ, είναι από τους πρώτους που σε εγκαταλείπουν, αυτό δεν είναι σωστό”. Αυτό ερμηνεύεται ως “καρφί” για την Μαρίνα Χρυσοβελώνη, παρότι δεν την κατονόμασε.

Καμμένος: Απευθύνω προσκλητήριο στις πατριωτικές δυνάμεις για συνεργασία – ΒΙΝΤΕΟ

Προσκλητήριο σε όσους έχουν τις ίδιες πατριωτικές θέσεις με τους ΑΝΕΛ απηύθυνε ο Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά την αποχώρηση από την κυβέρνηση.

Σε ερώτηση του Γιώργου Λυκουρέντζου από τη Realnews, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε ότι είναι ευπρόσδεκτοι όσοι έχουν τις ίδιες πατριωτικές θέσεις με εκείνους και αρκεί να εκπληρώνουν τις προϋποθέσεις που βάζουν.

“Το κάλεσμα αφορά και σε ανεξάρτητους βουλευτές αλλά και σε όσους δεν είναι βουλευτές” τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, λίγο νωρίτερα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασιών ειδικά με μικρότερα κόμματα ενώ επανέλαβε ότι απευθύνει προσκλητήριο σε όλες τις πατριωτικές δυνάμεις για να συμμετάσχουν είτε ως μέλη- στελέχη των ΑΝΕΛ ή ως συνεργαζόμενοι.



Οι πρώτες αντιδράσεις των κομμάτων

ΝΔ: Σκηνοθετημένο το “διαζύγιο” Τσίπρα-Καμμένου

«Το θλιβερό δίδυμο Τσίπρα-Καμμένου παρουσίασε σήμερα, σε εθνική μετάδοση, το σκηνοθετημένο «διαζύγιό» του: Μία παράσταση που αποβλέπει στην κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, την παραμονή του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και τη διατήρηση του κ. Καμμένου και των βουλευτών του για λίγο ακόμη στις καρέκλες τους», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Και συνεχίζει: «Γι’ αυτό, άλλωστε και ο κ. Καμμένος δανείζει δύο βουλευτές του στον κ. Τσίπρα, ώστε να του δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης, χωρίς να τους διαγράψει από την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ. Η αυλαία αυτής της κακόγουστης και επιζήμιας παράστασης πρέπει να πέσει. Στην επικείμενη ψήφο εμπιστοσύνης όποιος βουλευτής στηρίξει τον κ. Τσίπρα, αναλαμβάνει την ευθύνη του απέναντι στην Ιστορία».

Γεννηματά: Εκλογές τώρα

«Η πατρίδα μας δεν αντέχει άλλο τους αλληλοεκβιασμούς και την φαρσοκωμωδία που σκηνοθετήθηκε από τους κυρίους Τσίπρακαι Καμμένο. Τυπικά διαλύθηκε ο συνεταιρισμός που έκανε μεγάλη ζημιά στη χώρα», αναφέρει σε δήλωσή της η Φώφη Γεννηματά, πρόεδρος του «Κινήματος Αλλαγής», μετά το «διαζύγιο» ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

«Ο Καμμένος φεύγει, αλλά οι Καμμένοι των Πρεσπών αναλαμβάνουν… Τυχόν Κυβερνητική συνέχεια με υπολείμματα και γυρολόγους της πολιτικής, ακόμα και αν εξασφαλίσει την τυπική ψήφο εμπιστοσύνης, μόνο σε νέα αδιέξοδα θα οδηγήσει. Δεν υπάρχει λαϊκή και ουσιαστική εμπιστοσύνη στον κ.Τσίπρα και στον ετερόκλητο Κυβερνητικό θίασό του. Εκλογές τώρα», καταλήγει η κ. Γεννηματά.

Θεοδωράκης: Το Ποτάμι δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον κ. Τσίπρα

«Το Ποτάμι που ποτέ δεν κρύφτηκε, έχει από καιρό ξεκαθαρίσει: δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον κ.Τσίπρα. Οι ιδεοληψίες, η αναποτελεσματικότητα, ο λαϊκισμός, το κομματικό κράτος δεν μπορεί να επιβραβεύονται. Τα υπόλοιπα από το βήμα της Βουλής», αναφέρει ο επικεφαλής του Ποταμιού σε ανάρτησή του στο twitter.

Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

«Το παζάρι των τελευταίων ημερών ανάμεσα στον κ. Τσίπρα και τον κ. Καμμένο κατέληξε σήμερα στην αναζήτηση ψήφου εμπιστοσύνης” τονίζει σε δήλωσή του ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας αναφορικά με τις πολιτικές εξελίξεις.

Ο ίδιος προσθέτει ότι “ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στη Βουλή μεθαύριο, ανεξάρτητα απ’ τους πιθανούς συνοδοιπόρους του κ. Τσίπρα και τα παζάρια που θα εξακολουθήσουν να γίνονται αυτές τις ημέρες, ο ελληνικός λαός είναι αυτός που δεν πρέπει να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης. Ο ελληνικός λαός πρέπει να καταδικάσει μια κυβέρνηση που ακολούθησε και ακολουθεί αντιλαϊκή – μνημονιακή πολιτική, ενταγμένη στους ευρωΝΑΤΟϊκούς επικίνδυνους σχεδιασμούς».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου κατά πόσον η κυβέρνηση έχει πολιτική νομιμοποίηση ή πρέπει να προχωρήσει σε εκλογές, ο Δ. Κουτσούμπας απάντησε:

«Κοιτάξτε πολιτική νομιμοποίηση, αν πάρει ψήφο εμπιστοσύνης, προφανώς έχει, με βάση αυτά που ισχύουν στο Σύνταγμα της χώρας κλπ. Το ζήτημα είναι ότι δεν έχει πολιτική νομιμοποίηση στη συνείδηση των εργαζομένων, του ελληνικού λαού, με όλες αυτές τις αντιλαϊκές πολιτικές που έχει ακολουθήσει αυτά τα 4 χρόνια, με το ότι βγήκε στην κυβέρνηση λέγοντας χοντρά ψέματα, υποσχόμενη κατάργηση των μνημονίων, ενώ έφτιαξε και το 3ο χειρότερο, πιο σκληρό, μνημόνιο κι ακολουθεί ένα μεταμνημονιακό μνημόνιο, μια συμφωνία με τους «εταίρους» που είναι επίσης βάρβαρη κι αντιλαϊκή, όπως φάνηκε με τη ψήφιση του τελευταίου αντιλαϊκού προϋπολογισμού. Και βεβαίως ακολουθεί μια πολιτική απαράδεκτη, επικίνδυνη, που βάζει σε κινδύνους τον ελληνικό λαό και τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας, του «διαίρει και βασίλευε», οδηγεί τη χώρα να γίνει μια απέραντη αμερικανοΝΑΤΟϊκή βάση.

Έτσι κι αλλιώς το ΚΚΕ στη συνεδρίαση της Βουλής, που προφανώς απ’ ότι ενημερωθήκαμε από τον Πρόεδρο της Βουλής θα ξεκινήσει την Τρίτη και θα ολοκληρωθεί Τετάρτη βράδυ, το πολύ Πέμπτη, δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης, θα καταψηφίσει και αυτή την κυβέρνηση».

Ένωση Κεντρώων: Ο κ. Καμμένος δέχτηκε τα πυρά αχαριστίας του κ. Τσίπρα

Με ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων σχολιάζει τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις τονίζοντας ότι ο κ. Τσίπρας πέταξε τον Πάνο Καμμένο ως λεμονόκουπα. “Έπρεπε πριν πάρει το στυλό της μειοδοσίας, ο Κοτζιάς και ο Τσίπρας να είχε φύγει ο Καμμένος. Τώρα είναι αργά και η μειοδοσία συνετελέσθη” επισημαίνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά: “Ο κ. Καμμένος δέχτηκε τα πυρά αχαριστίας του κ. Τσίπρα, ο οποίος τώρα τον πέταξε ως λεμονόκουπα. Έπρεπε πριν πάρει το στυλό της μειοδοσίας, ο Κοτζιάς και ο Τσίπρας να είχε φύγει ο Καμμένος. Τώρα είναι αργά και η μειοδοσία συνετελέσθη. Αν προσπαθεί να μαζέψει “δεξιούς πατριώτες” βουλευτές του είναι ανώφελο. Μόνο η Ένωση Κεντρώων έχει ψηλά την πατρίδα και την δημοκρατία. Μόνο η “πατρίδα” δεν φτιάχνει κόμμα παρά μόνο απόκομμα”.


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.