Quantcast
Μπάχαλο με τις επιστολές που έφτασαν στη Βουλή για τον Κόκκαλη - Διεγράφη αλλά είχε ανεξαρτητοποιηθεί από το... Σάββατο - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Μπάχαλο με τις επιστολές που έφτασαν στη Βουλή για τον Κόκκαλη – Διεγράφη αλλά είχε ανεξαρτητοποιηθεί από το… Σάββατο – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Δεν ήξερε ποια επιστολή να διαβάσει πρώτα η Τασία Χριστοδουλοπούλου σήμερα στη Βουλή. Η αντιπρόεδρος του Σώματος αρχικά διάβασε την επιστολή του προέδρου των ΑΝΕΛ με την οποία διαγράφεται από τον Κ.Ο. του κόμματος η Έλενα Κουντουρά, μετά διάβασε την αντίστοιχη επιστολή για τον Βασίλη Κόκκαλη και κατέληξε με την ανάγνωση της δήλωσης ανεξαρτητοποίησης του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης από τους ΑΝΕΛ.

“Αυτή έχει βέβαια ημερομηνία 12 Ιανουαρίου ενώ οι άλλες 14 Ιανουαρίου”, επεσήμανε η Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Σημειώνεται ότι η επιστολή του βουλευτή παρότι κατατέθηκε σήμερα και πήρε αριθμό πρωτοκόλλου με ημερομηνία 14/1/2019 , ο ίδιος ο κ. Κόκκαλης καταλήγει στη δήλωσή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής με το “ΑΘΗΝΑ 12/1/2019”. Από αυτό προκύπτει πως ο κ. Κόκκαλης, ο οποίος βρίσκεται στην Κίνα, είχε αποφασίσει να ανεξαρτητοποιηθεί από το περασμένο Σάββατο, χωρίς να περιμένει το ραντεβού Τσίπρα-Καμμένου.

Βέβαια, όπως θα δείτε από τους αριθμούς πρωτοκόλλου η επιστολή του προέδρου των ΑΝΕΛ πρόλαβε και έφτασε νωρίτερα στη Βουλή…Η επιστολή διαγραφής πήρε το “130” ενώ η δήλωση ανεξαρτητοποίησης το “133”.




Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.