Quantcast
Φάμελλος στον Realfm: Ο κ. Μητσοτάκης δεν θα υποβάλει ποτέ πρόταση μομφής - Δεν έχει τα κότσια, δεν θέλει να μην περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών - enikonomia.gr
share

Φάμελλος στον Realfm: Ο κ. Μητσοτάκης δεν θα υποβάλει ποτέ πρόταση μομφής – Δεν έχει τα κότσια, δεν θέλει να μην περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών

δημοσιεύτηκε:

«Νομίζω ότι θα έχει πολύ θετικό αποτέλεσμα η κοινοβουλευτική διαδικασία για την ψήφο εμπιστοσύνης και θα έχουμε καθαρό δρόμο για το επόμενο χρονικό διάστημα» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Σωκράτης Φάμελλος μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Γιώργο Ψάλτη.

Ο κ. Φάμελλος έκανε λόγο για χυδαιότητα απαντώντας στην κριτική ότι οι βουλευτές των ΑΝΕΛ θα στηρίξουν την κυβέρνηση επειδή πήραν πολιτικά ανταλλάγματα.

«Όταν αφορά σε ήδη επί τετραετίας υπουργούς είναι και αστήριχτο. Επίσης νομίζω ότι αγνοεί και περιστατικά της πρόσφατης ιστορίας , δηλαδή όταν οι κ.κ. Βορίδης και Γεωργιάδης πήγαν να κάνουν κυβέρνηση με τον κ. Σαμαρά και τον κ. Βενιζέλο, φεύγοντας από τον ΛΑΟΣ, πήραν ανταλλάγματα; Αυτά είναι αστειότητες, για να μην πω χυδαιότητες, ιδιαίτερα για πρόσωπα που είναι υπουργοί και μάλιστα τιμούν την κυβέρνηση με την οποία είναι υπουργοί, δεν αλλάζουν κυβέρνηση και κυβερνητική πλειοψηφία»

«Εγώ θεωρώ ότι ο κ. Καμμένος πολύ καλά έκανε την επιλογή αυτή γιατί δεν συμφωνούσαμε με το όνομα της Μακεδονίας , όμως ο κ. Καμμένος έχει μια άλλη πολιτική θεώρηση που έφερε μόλις τώρα: καμία χρήση του ονόματος Μακεδονία» είπε ο κ. Φάμελλος.

«Στην περίπτωση της ΝΔ το πράγμα είναι απολύτως υποκριτικό γιατί εγώ έχω ακούσει τον κ. Μητσοτάκη να μιλάει στη Βουλή υπέρ της σύνθετης ονομασίας.

Δεν μπορούν να αντέξουν ότι και αυτή τη συμφωνία την επέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Νόμιζαν ότι δεν θα το πετύχουμε. Η καλύτερη δήλωση ήταν του κ. Θεοδωράκη. Ενδόμυχα όλοι θέλουν να ψηφιστεί η συμφωνία και δεν αντέχουν το ποτήρι αυτό και την καυτή πατάτα και την ανέθεσαν στον Αλέξη Τσίπρα. Αλλά εμείς για τα δύσκολα είμαστε. Τέσσερα χρόνια από πίσω μας κρύβεται ο κ. Μητσοτάκης», επεσήμανε.

«Σε όλες τις μεγάλες μάχες που έχουν δοθεί και στο εξωτερικό και στην Ελλάδα κατά βάθος ήθελαν τη δύσκολη δουλειά να την κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Να βγάλουμε τη χώρα από τη χρεοκοπία, την κρίση και την ανυποληψία στο εξωτερικό γιατί δεν κατόρθωσαν όχι απλώς να κάνουν τέτοια πολιτική αλλά μας έφεραν στην χρεοκοπία», πρόσθεσε ο κ.Φάμελλος, κατηγορώντας τον κ. Μητσοτάκη και την κ. Γεννηματά ότι παίζουν ένα «μικροπολιτικό παιχνίδι χρησιμοποιώντας το πατριωτικό αίσθημα».

«Η υποκριτικότητα, η ατολμία και η αδυναμία του κ. Μητσοτάκη να ασκήσει πολιτική θα φανεί στο ότι δεν θα υποβάλει ποτέ πρόταση μομφής. Δεν έχει τα κότσια, δεν θέλει να μην περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών, είναι υποκριτικό και εκ τούτου εθνικά και πατριωτικό ανεύθυνο. Η ΝΔ λέει ψέματα στους Έλληνες πολίτες, λέει άλλα στους ξένους και άλλα στους Έλληνες» είπε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος.


Ακούστε το ηχητικό:

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.