Quantcast
Χαμός στη Βουλή - Λεβέντης προς Μεγαλοοικονόμου: Ντροπή σου, είσαι αχάριστη - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Χαμός στη Βουλή – Λεβέντης προς Μεγαλοοικονόμου: Ντροπή σου, είσαι αχάριστη – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Κόντρα ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στονΒασίλη Λεβέντηκαι την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, προερχόμενη από την Ένωση Κεντρώων, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

“Αυτή η κυβέρνηση τους «151» τους υπολογίζει και με μια βουλευτή που εξελέγη με την Ένωση Κεντρώων, με λίστα. Την προσμετρά στη δύναμή της και μου είχε πει ο κ. Τσίπρας στην κατ’ ιδίαν συνάντησή μας όταν είχε φύγει ο βουλευτής Καρράς “σου παίρνουν τους βουλευτές και δεν είναι ωραίο” . Πάνω σε αυτό το μη ωραίο κ. Τσίπρα βασίζεις την εμπιστοσύνη” είπε ο κ. Λεβέντης προκαλώντας την παρέμβαση της κ. Μεγαλοοικονόμου.

“Ντροπή σου, μην μιλάτε. Εσείς θα τιμωρηθείτε όταν έρθει η ώρα από τον λαό. Ο Τσίπρας δίνει εξετάσεις ηθικής, για τον Τσίπρα ομιλώ όχι για εσάς” της απάντησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σε υψηλούς τόνους.
Η βουλευτής συνέχιζε να φωνάζει από τα έδρανα με αποτέλεσμα ο κ. Λεβέντης να πει: “Στον ΣΥΡΙΖΑ σας έκαναν αντιπρόεδρο; Άσε μας, ντροπή σου. Αχαριστία! Να χαίρεστε την 151η βουλευτής σας”

“Με χαίρονται” του απάντησε εκείνη με τον κ Λεβέντη να σχολιάζει: “Σας χαίρονται δεν αμφιβάλλω”.

“Να σταματήσει να ασχολείται με εμένα και να σκεφτεί τα λάθη του” του απάντησε παίρνοντας στη συνέχεια τον λόγο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.