Quantcast
Λεβέντης: Θα συνεργαστώ και με τον διάβολο αρκεί η Συμφωνία των Πρεσπών να ακυρωθεί - enikonomia.gr
share

Λεβέντης: Θα συνεργαστώ και με τον διάβολο αρκεί η Συμφωνία των Πρεσπών να ακυρωθεί

δημοσιεύτηκε:

«Η Ένωση Κεντρώων θα ζητήσει δημοψήφισμα μετά τις εκλογές για να δούμε εάν ο λαός εγκρίνει την συμφωνία των Πρεσπών και όποιο κόμμα δεχθεί αυτό τον όρο και τα 11 σημεία του κόμματός μας, τότε θα παρέχουμε στήριξη στην νέα κυβέρνηση χωρίς ανταλλάγματα και υπουργικές καρέκλες. Είμαι αποφασισμένος να συνεργαστώ και με τον διάβολο αρκεί η Συμφωνία των Πρεσπών να ακυρωθεί», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, σε συνέντευξή του το πρωί στην ΕΡΤ, ενώ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι στην υπόθεση της συμφωνίας των Πρεσπών, λειτούργησε ως «τύραννος» και«δεν έλαβε υπόψη του την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, τη Βουλή και τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Ο κ. Λεβέντης επανέλαβε τη θέση του ότι η Συμφωνία λειτουργεί σε βάρος των εθνικών συμφερόντων, σημείωσε ότι η Ένωση Κεντρώων «από την ίδρυσή της διαφωνεί στην παράδοση της λέξης Μακεδονία και επεδίωξε πάντα να βρεθεί λύση με σεβασμό στην ιστορίας της Ελλάδος» και προσέθεσε: «Έπρεπε να δώσουμε στα Σκόπια βοήθεια, οικονομική μέσω επενδύσεων, έρευνας, τεχνολογίας, λιμενικές χρήσεις στη Θεσσαλονίκη, ώστε να πειστούν οι γείτονές μας να αλλάξουν όνομα».

Σε ερώτηση για τη συγκρότηση ψηφοδελτίων του κόμματος, ο κ. Λεβέντης δήλωσε ότι θα βάλει στα ψηφοδέλτια όλα τα ονόματα των υποψηφίων χωρίς αποκλεισμούς, ακόμη και εκείνων που τον έχουν στεναχωρήσει και ο λαός θα μας κρίνει όλους, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά δε την ημερομηνία εκλογών, εκτίμησε ότι όλα είναι ανοιχτά με μεγαλύτερες πιθανότητες η εθνικές εκλογές να πραγματοποιηθούν το Μάιο, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο αιφνιδιασμού.

Πηγή: ΑΜΠΕ


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.