Quantcast
Κακλαμάνης: Ο λαός δεν πρόκειται να εγκλωβιστεί για τρίτη φορά στις αυταπάτες του κ. Τσίπρα - enikonomia.gr
share

Κακλαμάνης: Ο λαός δεν πρόκειται να εγκλωβιστεί για τρίτη φορά στις αυταπάτες του κ. Τσίπρα

δημοσιεύτηκε:

“Ο ΣΥΡΙΖΑ του 3% δεν υπάρχει πια. Φρόντισε ο κ. Τσίπρας να προσελκύσει στις τάξεις του όλο το «παλιό ΠΑΣΟΚ», τόσο από άποψη στελεχιακού δυναμικού, όσο και ψηφοφόρων τους” υποστηρίζει ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης.

Ο κ. Κακλαμάνης σε συνέντευξη του στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο ξεκαθαρίζει αφενός ότι «ο κ. Τσίπρας μπορεί να επιδιώκει να μιμηθεί τον Ανδρέα Παπανδρέου αλλά δεν φθάνει» και αφετέρου ότι «ο λαός δεν πρόκειται να εγκλωβιστεί για τρίτη φορά στις αυταπάτες του κ. Τσίπρα».

Αναφερόμενος στη ΝΔ, ο κ. Κακλαμάνης δηλώνει ότι «είναι ισχυρή και όσο περνά ο καιρός γίνεται και πιο ισχυρή» και υπογραμμίζει ότι «οποιοσδήποτε άλλος σχηματισμός στα δεξιά είτε θα απορροφηθεί είτε θα συρρικνωθεί όταν έλθει η ώρα της κάλπης», ενώ περιγράφοντας την ιδεολογική της τοποθέτηση σημειώνει ότι «η Νέα Δημοκρατία είναι η μεγάλη λαϊκή, πατριωτική παράταξη του τόπου».

Σχολιάζοντας τη συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Κακλαμάνης δηλώνει: «Με τρομάζει ο τρόπος που η συγκεκριμένη κυβέρνηση αντιμετωπίζει τα εθνικά θέματα» και ερωτηθείς εάν η ΝΔ πρέπει να κλείσει την πόρτα σε όσους ψήφισαν “ναι” ή “παρών” στη Συμφωνία απαντά με νόημα: «έκαστος εφ’ ω ετάχθη».

Μιλώντας για τον Σταύρο Θεοδωράκη ο κ. Κακλαμάνης δηλώνει: «Κατανοώ την ψυχολογία ενός πολιτικού αρχηγού, ο οποίος ξεκίνησε με 11 βουλευτές και έχει μείνει σχεδόν μόνος».

Ο κ. Κακλαμάνης χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα «κατάλληλο πρόθυμο για τους Αμερικάνους και τους Γερμανούς, ώστε να κάνει τη δουλειά τους στα Σκόπια και όχι μόνο», δηλώνει ότι η ΝΔ θα επιδιώξει με κάθε τρόπο να μπλοκάρει την είσοδο της ΠΓΔΜ στην ΕΕ και σημειώνει ότι η κυβέρνηση έχει ως στόχο να φτάσει στο τέλος της θητείας της «επιστρατεύοντας κάθε τρόπο».

Τέλος, ερωτηθείς για την προεδρική εκλογή και για το εάν η ΝΔ πρέπει να ξεκαθαρίσει εάν θα στηρίξει τον Προκόπη Παυλόπουλο, ο κ. Κακλαμάνης απαντά: «Καταρχήν θα πρέπει ο κ. Τσίπρας να ξεκαθαρίσει πότε θα στηρίξει τον Προκόπη Παυλόπουλο. Πριν ή μετά τις εκλογές;» και προσθέτει:« Όσον αφορά στη ΝΔ κάντε λίγη υπομονή και πραγματικά θα μείνετε έκπληκτοι με τα στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο συγκεκριμένο θέμα. Προσωπικά πιστεύω ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι ένας εξαιρετικός Πρόεδρος της Δημοκρατίας».

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.