Quantcast
"Όχι" από Λαζαρίδη και Δημήτρη Καμμένο στο ενδεχόμενο επιστροφής στους ΑΝΕΛ - enikonomia.gr
share

“Όχι” από Λαζαρίδη και Δημήτρη Καμμένο στο ενδεχόμενο επιστροφής στους ΑΝΕΛ

δημοσιεύτηκε:

Του Γιώργου Λυκουρέντζου

Στους τρεις πρώην βουλευτές των ΑΝΕΛ, Γιώργο Λαζαρίδη, Δημήτρη Καμμένο και Νίκο Νικολόπουλο οι οποίοι αν επέστρεφαν θα μπορούσαν να διασώσουν την Κ.Ο. των ΑΝΕΛ συγκεντρώνονται όλα τα βλέμματα στη Βουλή.

Ωστόσο με κατηγορηματικό τρόπο ο ένας εξ αυτών ο κ. Λαζαρίδης απέρριψε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο επιστροφής του.

“Παιδιά γύρισα σελίδα. Δεν μπορώ να επιστρέψω. Εγώ είμαι μηχανικός. Κι εμείς οι μηχανικοί όταν αποφασίζουμε να γυρίσουμε σελίδα τη διαβάζουμε πολύ καλά γιατί μετά δεν έχει επιστροφή ” είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής.

Ο ίδιος πάντως απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση των κοινοβουλευτικών συντακτών για το αν ο κ. Καμμένος του ζήτησε να επιστρέψει.

Δημήτρης Καμμένος: Δεν επιστρέφω στους ΑΝΕΛ

Λίγο αργότερα και ο Δημήτρης Καμμένος ξεκαθάρισε πως ούτε αυτός προτίθεται να επιστρέψει στην Κ.Ο. «Το έχω πει ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση επιστροφής. Ούτε μία στο εκατομμύριο δεν πρόκειται να γυρίσω στους ΑΝΕΛ», δήλωσε μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Δεν δίστασε μάλιστα να επιβεβαιώσει για πολύ κακές προσωπικές σχέσεις του ιδίου με τον κ. Πάνο Καμμένο.

Πάνος Καμμένος: Μετά την ομιλία στην Ολομέλεια η διαγραφή Παπαχριστόπουλου

Το πρωί και λίγο πριν από την έναρξη της συζήτησης στην Ολομέλεια για την κύρωση του πρωτοκόλλου ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, ο Πάνος Καμμένος επανήλθε στο θέμα της διαγραφής του Θανάση Παπαχριστόπουλου με ανάρτηση στο Twitter.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

“Την διαγραφή Παπαχριστόπουλου θα την καταθέσω στην ολομέλεια αφού μιλήσω στη Βουλή, ελπίζω ο πρωθυπουργός να είναι μέσα….(Αν κατατεθεί τώρα, θα μου αφαιρέσουν τον λόγο πραξικοπηματικά από σήμερα).



Πηγή: Real.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.