Quantcast
Ρωμανός στον Realfm 97,8: Αυτός ο ανασχηματισμός είναι βουτιά στον κάδο ανακύκλωσης - enikonomia.gr
share

Ρωμανός στον Realfm 97,8: Αυτός ο ανασχηματισμός είναι βουτιά στον κάδο ανακύκλωσης

δημοσιεύτηκε:

“Αυτός ο ανασχηματισμός για εμένα είναι βουτιά στον κάδο ανακύκλωσης”, είπε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας Νίκος Ρωμανός μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Στεφανία Κασίμη.

“Είναι ένας ανασχηματισμός που από το κίνημα Δεν Πληρώνω πήγαμε στο κίνημα Ανακυκλώνω. Ανακυκλώνουμε όλα τα υλικά του παλιού μέσω της δαιμονοποίησης του οποίου ανήλθαν στην εξουσία και μάλιστα υλικά τα οποία το ίδιο το παλιό είχε πετάξει. Είναι καθαρή η στόχευση του να πουλήσουμε το δήθεν κεντροαριστερό, τη δήθεν σοσιαλδημοκρατία, να εξαφανίσουν το ΠΑΣΟΚ” σημείωσε ο κ. Ρωμανός, μέχρι πρότινος αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Αναφερόμενος στο καταναλωτικό δάνειο που πήρε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε μεταξύ άλλων: “Η απάντηση του λέει ότι λίγο – πολύ ουσιαστικά νιώθει και υπερήφανος που πήρε ένα δάνειο υποθηκεύοντας για δεύτερη ή τρίτη φορά το ίδιο ακίνητο… Αυτή τη στιγμή όχι καταναλωτικό δάνειο δεν μπορείς να πάρεις από τις τράπεζες, ούτε επιχειρηματικό δάνειο δεν μπορείς να πάρεις έχοντας μία καλή επιχειρηματική εικόνα”.


Ακούστε το ηχητικό:

Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.