Quantcast
Χρηστίδης στον Realfm 97,8: Αλληλεγγύη στους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ που βλέπουν αυτούς που τους έβριζαν να γίνονται υπουργοί - enikonomia.gr
share

Χρηστίδης στον Realfm 97,8: Αλληλεγγύη στους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ που βλέπουν αυτούς που τους έβριζαν να γίνονται υπουργοί

δημοσιεύτηκε:

“Αυτά τα οποία έβριζε ο κ. Τσίπρας έρχεται στην κυβέρνηση και τα κάνει πράξη μέρα τη μέρα”, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Στεφανία Κασίμη.

“Από εκεί και πέρα όσον αφορά την Κεντροαριστερά, η δική μας αίσθηση είναι ότι όλα αυτά τα οποία έχει κάνει ο κ. Τσίπρας όλο το τελευταίο διάστημα λειτουργούν ως μπούμερανγκ στον ΣΥΡΙΖΑ. Ανακυκλώνεται ένα κομμάτι του ίδιου κόσμου, οι ίδιοι είναι που υπογράφουν κείμενα, οι ίδιοι είναι που κάνουν εκδηλώσεις… Η μοναδική χρησιμότητα είναι για την προπαγάνδα και τις προβοκάτσιες των υπογείων του Μαξίμου και της Κουμουνδούρου. Όλα αυτά τα λέω, διότι ο κ. Τσίπρας είχε την ευκαιρία του δύο φορές, μετά από δύο εκλογικές νίκες, να κάνει μία μεγάλη Κεντροαριστερά, να απευθύνει ένα προσκλητήριο, να δείξει στους Έλληνες πολίτες ότι έχει Αριστερή ή Κεντροαριστερή πολιτική επιλογή. Τι έκανε; Αύξησε την έμμεση φορολογία, έχει κρατήσει τους Πολάκηδες να μιλάνε όπως μιλάνε, δεν κάνει καμία αυτοκριτική γύρω από τα κρίσιμα ζητήματα και το χειρότερο είναι ότι νομίζει ότι ο ελληνικός λαός είναι στο τσεπάκι κάποιου και επειδή κάνει μεταγραφές με υπουργιλίκια και δουλίτσες θα φύγουν αυτοί και θα πάνε εκεί”, σημείωσε ο κ. Χρηστίδης και πρόσθεσε:

“Ο κ. Τόλκας για παράδειγμα έλεγε ότι πρέπει να ιδρυθούν στη χώρα ιδιωτικά πανεπιστήμια. Το γεγονός ότι σήμερα δέχονται αυτοί να υπουργοποιηθούν από τον ΣΥΡΙΖΑ που έχει κάνει ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που έλεγαν και ο κ. Τσίπρας επιλέγει αυτούς και όχι τους συνοδοιπόρους του στο ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία τέσσερα – πέντε χρόνια, το μόνο που με κάνει εμένα να πω είναι αλληλεγγύη στους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι βλέπουν αυτούς που τους έβριζαν παντού να γίνονται σήμερα υπουργοί με εντολή του κ. Τσίπρα. Όλες αυτές οι κινήσεις έχουν προκαλέσει δυσαρέσκεια σε ένα μεγάλο κομμάτι των ανθρώπων του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί βλέπουν ότι κάτι δεν πάει καλά”.

Αναφερόμενος στον κ. Βερναρδάκη ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής είπε μεταξύ άλλων: “Δεν έχει πιάσει ως επιστήμονας στη ζωή του ούτε ένα νούμερο ποτέ. Ως δημοσκόπος, έκανε δημοσκοπήσεις, δεν έχει πιάσει ποτέ ένα νούμερο. Το βράδυ των εκλογών ο κ. Βερναρδάκης και οι υπόλοιποι θα τρίβουν τα μάτια τους”.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.