Quantcast
Σπυράκη στον Realfm 97,8: Ο Νίκος Γεωργιάδης δεν έχει καμία σχέση με τη ΝΔ. Τελεία και παύλα - enikonomia.gr
share

Σπυράκη στον Realfm 97,8: Ο Νίκος Γεωργιάδης δεν έχει καμία σχέση με τη ΝΔ. Τελεία και παύλα

δημοσιεύτηκε:

“Ετοιμαζόμαστε για μια μεγάλη αναμέτρηση που στις 26 Μαΐου έχει προσδιοριστεί για τις ευρωεκλογές, αλλά για εμάς παίρνει τα χαρακτηριστικά της εθνικής αναμέτρησης” δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Το ευρωψηφοδέλτιο έχει μια ευρεία μορφή και η ΝΔ είναι ελκυστική σε στελέχη της κοινωνίας που δεν είχαν ασχοληθεί ποτέ με την πολιτική. Δεν θέλω να αναφέρω μόνο το όνομα τουκ. Κυμπουρόπουλου, υπάρχει μια σειρά πρόσωπα που δείχνουν εμπιστοσύνη στην ευρωπαϊκή πολιτική που ανοίγει η ΝΔ και στον Κυριάκο Μητσοτάκη” ανέφερε.

“Καταλαβαίνω ότι η Αυγή έχει ένδεια επιχειρημάτων να μιλήσει για όσα δεν κάνει η κυβέρνηση για να πάρουμε αυτό το 1 δισ. από τα κέρδη των ομολόγων από τις κεντρικές τράπεζες που μας έχουν υποσχεθεί οι πιστωτές. Καταλαβαίνω ότι η Αυγή προτιμά να κυλιστούμε όλοι μαζί στη λάσπη αλλά εμείς δεν θα τους ακολουθήσουμε. Επιτρέψτε μου να το ξεκαθαρίσω για άλλη μια φορά, ο κ. Γεωργιάδης δεν έχει καμία σχέση με τη ΝΔ, δεν είναι σύμβουλος του Προέδρου της ΝΔ, δεν έχει κανένα κομματικό αξίωμα και δεν παρέχει υπηρεσίες στη ΝΔ. Τελεία και παύλα” τόνισε.


Ακούστε το ηχητικό:

Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.