Quantcast
Πετρόπουλος: Στο παρελθόν οι άνθρωποι έψαχναν στα σκουπίδια και είχαν εξαφανιστεί οι γάτες και οι σκύλοι - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Πετρόπουλος: Στο παρελθόν οι άνθρωποι έψαχναν στα σκουπίδια και είχαν εξαφανιστεί οι γάτες και οι σκύλοι – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Σοκ προκάλεσαν τα όσα ανέφερε στη Βουλή ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος απευθυνόμενος στους μαθητές. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, την οποία παρακολουθούσαν μαθητές από τα θεωρεία, ο κ. Πετρόπουλος δήλωσε: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η θνησιμότητα στην Ελλάδα, την περίοδο 2010 έως και το 2014, αυξήθηκε κατά 18% και οι αυτοκτονίες πολιτών ανήλθαν στο 7,2%. Η εικόνα των κάδων απορριμμάτων που άνθρωποι έψαχναν στα σκουπίδια, στην Αθήνα που είχαν εξαφανιστεί οι γάτες και οι σκύλοι, είναι μια εικόνα πραγματική η οποία έχει εκλείψει. Αντιμετωπίσαμε μια ανθρωπιστική κρίση στη χώρα και με δυσκολίες δημιουργήσαμε όρους για να τα καταστήσουμε αυτά παρελθόν», ανέφερε ο κ. Πετρόπουλος και ενημέρωσε τους μαθητές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε αγώνα για την επιστροφή στην κανονικότητα.

«Αυξήθηκε ο κατώτατος μισθός. Είχαμε πλήρη κατάρρευση της οικονομίας και εκατομμύρια ζούσαν κάτω από όριο φτώχειας. Δεν μπορούμε να ξεχνάμε τις αιτίες που με αντίξοες συνθήκες η δική μας κυβέρνηση κλήθηκε να αντιμετωπίσει», τόνισε χαρακτηριστικά.


Δείτε το βίντεο:

Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.