Quantcast
Γεννηματά στον Realfm 97,8: Ο κ. Τσίπρας με την πολιτική του όλα αυτά τα χρόνια έχει φτιάξει στην πραγματικότητα τη νέα Δεξιά - enikonomia.gr
share

Γεννηματά στον Realfm 97,8: Ο κ. Τσίπρας με την πολιτική του όλα αυτά τα χρόνια έχει φτιάξει στην πραγματικότητα τη νέα Δεξιά

δημοσιεύτηκε:

“Εγώ μπορώ να μιλήσω για τις πολιτικές ευθύνες και οι πολιτικές ευθύνες είναι τεράστιες. Το πόρισμα απλά επαληθεύει τις αρχικές μας εκτιμήσεις, ότι δεν υπήρχε καμία οργάνωση, συντονισμός, υπήρξε απίστευτη ανικανότητα, όλες οι αποφάσεις πάρθηκαν λάθος και με καθυστέρηση. Οι άνθρωποι αφέθηκαν στην τύχη τους” δήλωσε για τις διώξεις για την τραγωδία στο Μάτι, η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής,Φώφη Γεννηματά, στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Δεν έγιναν αυτά που θα έπρεπε, δεν υπήρχαν αντανακλαστικά, δεν υπήρχε ενδιαφέρον, αμφισβητείται από το πόρισμα ακόμα κι αν υπήρχε προετοιμασία ή πρόληψη και μέχρι ενός σημείου τι να πει κανείς για την ανικανότητα. Όμως, εγώ δεν μπορώ να μην κάνω κανένα σχόλιο για αυτή την τεράστια αναλγησία, να αναλάβει κάποιος τις ευθύνες του. Ευθιξία. Και το ακόμα χειρότερο ενώ γνώριζαν ότι υπήρχαν νεκροί, έστησαν ένα θέατρο με παρόντα τον Πρωθυπουργό, ο οποίος δεν αναρωτήθηκε καν αν κινδύνευσαν άνθρωποι, αν υπήρχαν τραυματίες και νεκροί. Και αποδείχθηκε στη συνέχεια ότι γνώριζαν όλοι ότι υπήρχαν ήδη θύματα. Θα σταθώ και στην ανικανότητα και στην αναλγήσία και στον απίστευτο κυνισμό. Αναρωτιέμαι οι άνθρωποι που φαίνεται ότι έχουν μεγάλες ευθύνες για την απώλεια τόσων ζωών είναι δυνατόν να είναι στο τιμόνι και να είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια των κατοίκων του Λεκανοπεδίου;” πρόσθεσε.

“Ο κ. Τσίπρας είναι ο μεγάλος πολιτικός χορηγός της ΝΔ και της επιστροφής της στην εξουσία. Εξάλλου, φαίνεται ότι έχει στηριχθεί στην καραμανλική συνιστώσα και για να φτάσει στην εξουσία αλλά και για να την διατηρήσει. Εμάς δεν μας χωρίζει τίποτα από τους πραγματικά προοδευτικούς ανθρώπους του χώρου, τους αγωνιστές της Αριστεράς και μάλιστα έχω πει ότι όταν θα τελειώσει ο κ. Τσίπρας και η παρέα του από την ηγεσία αυτού του χώρου, εμείς είμαστε εδώ για να συζητήσουμε με τους πραγματικά προοδευτικούς ανθρώπους. Ο κ. Τσίπρας με την πολιτική του όλα αυτά τα χρόνια έχει φτιάξει στην πραγματικότητα τη νέα Δεξιά, πολιτικές συντηρητικές, περικοπές, καταστροφή του κοινωνικού κράτους, στοχοποίηση της μεσαίας τάξης” τόνισε.

“Έχουμε απευθύνει ένα κάλεσμα στον προοδευτικό κόσμο να ενισχύσει το ΚΙΝΑΛ για να σταθούμε απέναντι στην παλιά Δεξιά του κ. Μητσοτάκη και τη νέα Δεξιά του κ. Τσίπρα” διευκρίνισε.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.