Quantcast
Τραγωδία στον αέρα: Ο Έλληνας που «ξεγέλασε» τον θάνατο - «Έχασα την πτήση για δύο λεπτά» - enikonomia.gr
share

Τραγωδία στον αέρα: Ο Έλληνας που «ξεγέλασε» τον θάνατο – «Έχασα την πτήση για δύο λεπτά»

δημοσιεύτηκε:

Ο Έλληνας που γλίτωσε από «θαύμα», καθώς έχασε την μοιραία πτήση της Ethiopian Airlines, η οποία συνετρίβη με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 157 άνθρωποι, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA αποκαλύπτοντας τι ακριβώς συνέβη και δεν πρόλαβε να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο.

«Έχασα την πτήση για δύο λεπτά, έφτασα στην πόρτα δύο λεπτά αφότου είχε κλείσει. Τους έβλεπα να μπαίνουν μέσα. Εκείνη την ώρα είχα και νεύρα που δεν με άφησαν να μπω. Μου έβγαλαν ένα εισιτήριο για να φύγω τρεις ώρες αργότερα και όταν πήγα να επιβιβαστώ ήρθαν από την ασφάλεια και μου είπαν ότι είστε ο μοναδικός άνθρωπος που δεν επιβιβάστηκε στην προηγούμενη πτήση που αγνοείται. Δεν ήξεραν τι είχε συμβεί και με κράτησαν ως πιθανό ύποπτο», δήλωσε στον ALPHA o Αντώνης Μαυρόπουλος

«Τα πράγματα είναι πολύ τραγικά, μέσα στο αεροπλάνο ήταν άνθρωποι που τους ξέραμε, άνθρωποι που πήγαιναν στο συνέδριο του ΟΗΕ. Έχασα γνωστούς που συνεργαζόμασταν στον ΟΗΕ. Έχασα το αεροπλάνο λόγω δύο τυχαίων γεγονότων. Πρώτον είχα μαζί την βαλίτσα μου και δεν ήταν υποχρεωμένοι να με περιμένουν και δεύτερον ο υπάλληλος που θα με παραλάμβανε για να με πάει απευθείας στην πτήση, άργησε να εμφανιστεί πέντε λεπτά με αποτέλεσμα εγώ να φύγω και να μη με βρει. Αν είχα δώσει τη βαλίτσα ή με έβρισκε ο υπεύθυνος θα είχα προλάβει την πτήση», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.