Quantcast
Λεβέντης: Μιλάω με έξι, επτά βουλευτές από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Λεβέντης: Μιλάω με έξι, επτά βουλευτές από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

“Για να στηρίξουμε οποιαδήποτε κυβέρνηση ζητούμε πρώτο βήμα την διεξαγωγή του δημοψηφίσματος που δεν έγινε την ώρα που έπρεπε” δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, στο ΟΡΕΝ.

“Ό, τι προσλήψεις γίνουν φέτος πρέπει η επόμενη κυβέρνηση να τους απολύσει. Δηλώνω σαν Ένωση Κεντρώων πως ότι προσλήψεις κάνει ο Τσίπρας, για να στηρίξουμε εμείς κυβέρνηση, θα απολυθούν όλοι” ανέφερε.

“Ξηλώνουν το πουλόβερ ότι αγώνα έκανε ο ελληνικός λαός με θυσίες για οκτώ χρόνια, κινδυνεύει να τα διαλύσει αυτός επειδή έχει τον πανικό του εκλογικού αποτελέσματος” τόνισε.

“Τα κόμματα ετοιμάζουν ήδη λίστες για τις εθνικές εκλογές. Εμείς θα δώσουμε το βάρος στις εθνικές εκλογές, θα παλέψουμε βέβαια στις ευρωεκλογές” σχολίασε.

“Μιλάω με έξι, επτά βουλευτές από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Έκαναν το λάθος και ανακοίνωσαν συνδυασμούς και έτσι εξαγρίωσαν κάποιους. Όσοι είναι χαμηλών τόνων και μείνουν στην Ένωση Κεντρώων να παλέψουν μαζί με τα παλιά στελέχη, δεν είναι κακό να κάνω ένα άνοιγμα σε αυτές τις εκλογές” είπε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.


Δείτε το βίντεο από το ΟΡΕΝ:

Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.