Quantcast
Κουμουτσάκος στον Realfm 97,8: Αν η κατοχή μολότοφ γίνει πλημμέλημα τότε η κυβέρνηση πιάνει χέρι - χέρι τους μπαχαλάκηδες - enikonomia.gr
share

Κουμουτσάκος στον Realfm 97,8: Αν η κατοχή μολότοφ γίνει πλημμέλημα τότε η κυβέρνηση πιάνει χέρι – χέρι τους μπαχαλάκηδες

δημοσιεύτηκε:

“Η κυβέρνηση είναι βέβαιο ότι έχει μπει σε μια μακρά προεκλογική περίοδο είτε αυτό αφορά τον Μάιο, που πάλι έχουμε μπροστά μας κρίσιμους μήνες για την εφαρμογή και τις οικονομικές μεταρρυθμίσεις κι αν πάμε στον Οκτώβριο ακόμα περισσότερο. Αυτή τη μακρά χρονική περίοδο σε συνδυασμό με την επιβεβαιωμένη πολλάκις βούληση της κυβέρνησης να μην έχει όριο προκειμένου να καταφύγει σε λαϊκισμό, σε μέτρα τα οποία είναι κακά για την οικονομία αλλά δημιουργούν μια σχέση εξάρτησης μεταξύ των ωφελημένων από την εξουσία, δεν θα διστάσει προκειμένου να “χτυπήσει” τις εκλογές με κάθε τρόπο, να προσπαθήσει να διασώσει ότι διασώζεται. Αυτό είναι κακό μήνυμα στις αγορές, κακό μήνυμα στους εταίρους και ήδη αυτό φάνηκε με την απόφαση του euroworking Group” δήλωσε αναφορικά με το δημοσίευμα του Spiegel, ο βουλευτής και τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Όποτε κι αν γίνουν οι εκλογές, θα κερδηθούν και με μεγάλη διαφορά από τη ΝΔ. Μάλιστα, σε αυτή μας τη στρατηγική θεωρούμε ότι η επίτευξη αυτοδυναμίας είναι ένας απολύτως εφικτός στόχος με τη βούληση του ελληνικού λαού. Πιστεύουμε ότι θα πείσουμε ότι είμαστε μια πραγματικά εναλλακτική λύση με προοπτικές ανάτασης της χώρας και της οικονομίας. Δεν θα κάνουμε μια καταστροφική καμπάνια, αντιπολιτευόμενοι τον ΣΥΡΙΖΑ, που άλλωστε έχει επιβεβαιωθεί στα μάτια όλων των Ελλήνων που έχει οδηγήσει τα πράγματα, η καμπάνια μας θα είναι θετική, θα έχει στόχο να πείσει περισσότερους Έλληνες να μας ψηφίσουν. Αυτοί που αναζητούν σενάρια και τηνκατάλληλη στιγμή για να διασωθούν ή να διασώσουν ότι διασώζεται είναι η κυβέρνηση” ανέφερε.

Σχετικά με όσα δημοσιεύθηκαν σχετικά με τις “μολότοφ” είπε “αν ισχύει κάτι τέτοιο, δεν συνιστά απλώς κλείσιμο ματιού σε συνιστώσες, μπαχαλάκηδες και όλους αυτούς τους γνωστούς-αγνώστους, ουσιαστικά είναι να τους πιάνει η κυβέρνηση χέρι-χέρι. Μέχρι τώρα λέγαμε ότι κλείνει το μάτι, αν αυτό συμβεί, αν το κακούργημα για την κατοχή μολότοφ γίνεται πλημμέλημα πλέον τους κρατούν χέρι – χέρι κι εκεί θα πρέπει κανείς να σκεφτεί τις αντιδράσεις από κάτι τέτοιο, την αίσθηση μέσα και στην αστυνομία” σχολίασε.


Ακούστε το ηχητικό:

Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.