Quantcast
Το "καρφί" του Μητσοτάκη για στελέχη που προέρχονται από τη ΝΔ - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Το “καρφί” του Μητσοτάκη για στελέχη που προέρχονται από τη ΝΔ – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Σαφείς αιχμές κατά πρώην στελεχών της ΝΔ άφησε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

“Λυπάμαι που θα το πω αυτό αλλά είδαμε κάποιοι που φτιάχτηκαν από αυτή την παράταξη, που δεν θα υπήρχαν πολιτικά χωρίς τη Ν.Δ., να θυμηθούν αίφνης ότι υπάρχουν, και με τη χορηγία του ΣΥΡΙΖΑ και της κρατικής ΕΡΤ ανέλαβαν μία αποστολή που στρέφεται μόνο κατά της Ν.Δ. Είναι ντροπή” τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, “φωτογραφίζοντας” μεταξύ άλλων τον Σάββα Τσιτουρίδη, ο οποίος ανακοίνωσε ότι ιδρύει νέο κόμμα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, είπε, «επιμένει να κινείται με τακτικές παρακράτους και να στήνει πολιτικές παράγκες της τελευταίας στιγμής […] Είδαμε ότι κάποιοι που φτιάχτηκαν από την παράταξη της ανέλαβαν να εκτελέσουν με τη συμβολή της κρατικής ΕΡΤ μία αποστολή που στρέφεται μόνο κατά της ΝΔ […] Από την πρώτη στιγμή που εκλέχτηκα κάποιοι φαντάζονταν τη ΝΔ σαν φιλοσυριζαϊκή αντιπολίτευση, που θα αντιπολιτευόταν χαλαρά και που και που θα έβαζε και πλάτη, λυπάμαι αλλά δεν τους έκανα τη χάρη […] Ματαιοπονούν όσοι σχεδιάζουν τέτοια πράγματα στα υπόγεια του Μαξίμου».


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.