Quantcast
Κόκκαλης: “Κούφια και παρωχημένη” η προσπάθεια σύνδεσης μου με τη διαπλοκή - enikonomia.gr
share

Κόκκαλης: “Κούφια και παρωχημένη” η προσπάθεια σύνδεσης μου με τη διαπλοκή

δημοσιεύτηκε:

«Δεν είμαι ούτε ο παππούς μου ούτε ο πατέρας μου ούτε η μάνα μου. Είμαι ο εαυτός μου και στόχος μου είναι να προωθήσουμε το σχέδιο των Ηνωμένων Εθνών που ψηφίστηκε το 2015 για το πώς θα επιβιώνουμε όλοι στον πλανήτη το 2030. Είναι κάτι που είναι πολύ κοντά μας και αφορά τον κόσμο που θα αφήσουμε στα παιδιά μας», τόνισε ο επιχειρηματίας και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κόκκαλης.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Κόκκαλης τόνισε ότι «είναι δικαίωμα μου να συμμετέχω στην πολιτική ζωή του τόπου. Ακούω ότι γύρω από το όνομα μου γίνεται λόγος για «διαπλοκή» και «παλινόρθωση της διαπλοκής», νομίζω ότι στην περίπτωση μου είναι ένας λόγος «κούφιος και παρωχημένος».

Ο κ. Κόκκαλης έστρεψε τα πυρά του κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, λέγοντας ότι εκπλήσσεται για το γεγονός ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνει αναφορές στο όνομα του για διαπλοκή και καταστάσεις για τα οποία υπάρχουν περισσότερες από 50 αθωωτικές αποφάσεις της Δικαιοσύνης.

Αναφορικά με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κόκκαλης είπε ότι πολλά τα γνωρίζει μέσω της γιαγιάς του, ενώ επεσήμανε ότι στόχος όλων είναι να κοιτάξουμε όλοι μαζί μπροστά, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τις αήθεις επιθέσεις του παρελθόντος, ως μέρος της πολιτικής ζωής.

«Σημασία παίζουν τα πρόσωπα και στον Πειραιά και παντού, θεωρώ ότι είναι ηλίθιο να συζητάμε ότι ψηφίζει κάποιος με βάση την ομάδα», είπε ο κ. Κόκκαλης σχολιάζοντας αναφορές ότι επιχειρεί να αξιοποιήσει την σχέση του με τον Ολυμπιακό για ψηφοθηρικούς λόγους.


Αναφερόμενος στο θέμα με το οποίο ασχολείται ο ίδιος και η πολιτική ομάδα του, ήτοι την κλιματική αλλαγή και τους λόγους που αναγκάζουν μεγάλα κομμάτια πληθυσμού να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους, λόγω της επιβάρυνσης του περιβάλλοντος και της αύξησης της θερμοκρασίας, ο κ. Κόκκαλης είπε ότι αυτό γίνεται με ευθύνη του δυτικού κόσμου, ο οποίος θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του.

Ο κ. Κόκκαλης αναφέρθηκε ιδιαίτερα στις δεκάδες χιλιάδες των καινούριων προσφύγων που βρίσκονται στην Ελλάδα, λέγοντας ότι από την εμπειρία του στο λιμάνι του Πειραιά και σε διάφορες δομές ανά την χώρα, έχει διαπιστώσει ότι ένα σημαντικό πρόβλημα έχει να κάνει με την συνεννόηση και την επικοινωνία τους στην χώρα μας, όπου πολλοί από αυτούς θα μείνουν για πάντα.

Πηγή: ΑΝΤ1


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.