Quantcast
Παπαθανασίου στον Realfm 97,8: Ακόμη και έπειτα από μεγάλη ήττα ο κ. Τσίπρας δεν θα έχει την ευθιξία να αποχωρήσει όπως έκανε ο Καραμανλής - enikonomia.gr
share

Παπαθανασίου στον Realfm 97,8: Ακόμη και έπειτα από μεγάλη ήττα ο κ. Τσίπρας δεν θα έχει την ευθιξία να αποχωρήσει όπως έκανε ο Καραμανλής

δημοσιεύτηκε:

“H κυβέρνηση προσπαθεί να παρουσιάσει μια κατάσταση, η οποία κάθε άλλο παρά είναι αυτή που ισχύει στην αγορά. Τις επενδύσεις τις ακούμε και δεν τις βλέπουμε, την ανάπτυξη την ακούμε και δεν την βλέπουμε και κυρίως το γεγονός ότι ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας τα βγάζει πολύ δύσκολα πέρα και αυτό αποδεικνύεται από την αύξηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών. Ξένες επενδύσεις δεν βλέπουμε διότι το κλίμα είναι τέτοιο που δεν εμπνέει τον επενδυτή και έχουμε μια κυβέρνηση που θριαμβολογεί για τα πάντα και έναν Πρωθυπουργό που χθες έβγαλε και ειδήσεις αλλά και στοιχεία του χαρακτήρα του κ. Τσίπρα ανέδειξε, τα οποία επιβεβαιώνουν ότι δεν είναι κατάλληλος να διαχειριστεί το μέλλον της χώρας και των παιδιών μας” δήλωσε ο πρώην υπουργός και Υποψήφιος Βουλευτής Β΄ Περιφέρειας Βορείου Τομέα της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Παπαθανασίου, στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Πρώτον, θεωρώ ότι οι παροχές κάθε άλλο παρά είναι αυτό που χρειάζεται αυτή τη στιγμή η οικονομία, και μάλιστα αυτού του είδους οι παροχές… οι προεκλογικές” και πρόσθεσε “ο κ. Τσίπρας χθες ανέδειξε την μανία του να μη χάσει την καρέκλα, αυτό ήταν σαφές και δεύτερον μου έκανε πολύ κακή εντύπωση η απάντησή του σε ένα θέμα, εκεί που είπατε για τον κ. Πικραμμένο και αν θα ζητούσε συγγνώμη, και ούτε αυτό δεν τόλμησε να κάνει και έριξε το μπαλάκι στον νόμο περί ευθύνης υπουργών. Δεν είχε το θάρρος να αναλάβει αυτή την ευθύνη, να πει ναι ήταν λάθος, το αναγνωρίζω. Νομίζω είναι σημαντικό αυτό” τόνισε.

“Το 2009 ο Καραμανλής κάλεσε τα κόμματα της αντιπολίτευσης σε εθνικό συναγερμό και συστράτευση για να θωρακιστεί η οικονομία απέναντι στη μεγάλη κρίση, εισέπραξε κλειστές πόρτες. Δεν συμφωνήσαν στα βασικά. Στράφηκε λοιπόν στον ελληνικό λαό. Και προέκυψε ότι ο λαός ήθελε κάτι άλλο, σεβόμενος την εντολή αποχώρησε. Ο κ. Τσίπρας έχει κόψει ο ίδιος τις γέφυρες συνεννόησης με το υπόλοιπο πολιτικό σύστημα και τον νοιάζει μόνο η πολιτική του επιβίωση. Και δεν νομίζω ότι ακόμη και μετά από μεγάλη εκλογική ήττα, που εγώ πιστεύω ότι θα υπάρξει, θα δούμε τον κ. Τσίπρα να έχει την ευθιξία να αποχωρήσει όπως έκανε ο Καραμανλής όταν απερρίφθη η πρότασή του” κατέληξε.



Ακούστε το ηχητικό:

Πηγή: enikos.gr



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.