Quantcast
Θύμα διάρρηξης βουλευτής της ΝΔ - Οι δράστες έκαναν γυαλιά-καρφιά το πολιτικό γραφείο του - enikonomia.gr
share

Θύμα διάρρηξης βουλευτής της ΝΔ – Οι δράστες έκαναν γυαλιά-καρφιά το πολιτικό γραφείο του

δημοσιεύτηκε:

Θύμα διάρρηξηςέπεσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Μπούρας. Οι κακοποιοί έκαναν επιδρομή στο πολιτικό γραφείο του στην Ομόνοια, γκρεμίζοντας τις πόρτες ακόμη και τον … τοίχο για να μπορέσουν να τρυπώσουν στον χώρο. Οι ίδιοι δράστες διέρρηξαν άλλα τέσσερα διαμερίσματα.

«Σμπαράλια, τέτοια μανία» δηλώνει ο κ. Μπούρας στο STAR. «Όλα αυτά τα ξεκόλλησαν, μέχρι και τα πυράκια έσπασαν» είπε ο βουλευτής δείχνοντας τις ζημιές που προκάλεσαν οι κακοποιοί.

Όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, η επιδρομή των διαρρηκτών έγινε το μεσημέρι της Πρωτομαγιάς. Οι ζημιές σε αρκετά γραφεία είναι σημαντικές.
«Με κλοτσιές προφανώς και με τον πυροσβεστήρα» λέει ένοικος της πολυκατοικίας για το πώς μπήκαν μέσα. Όπως τονίζει, επειδή φοβήθηκαν μήπως ήταν ακόμα μέσα, ειδοποίησαν την αστυνομία και πήγαιναν όροφο – όροφο κάνοντας αυτοψία για το τι έχει γίνει.

«Η εγκληματικότητα, ας λένε κάποιοι, δεν μειώθηκε αλλά αυξήθηκε. Χρειάζεται καλύτερη αστυνόμευση, να νοιώθει ο άλλος ότι υπάρχει αστυνομία δίπλα του» επισημαίνει ο βουλευτής της ΝΔ.

Από το πολιτικό γραφείο οι δράστες άρπαξαν μερικά κέρματα και ένα laptop που περιείχε σημαντικά αρχεία του βουλευτή και έφυγαν αφήνοντας πίσω τους ζημιές χιλιάδων ευρώ.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.