Quantcast
Κυρανάκης στον Realfm 97,8: Ο κ. Τσίπρας είναι αγκαλιά με τις ελίτ - Δεν μπορεί να συνεχίσει να υποκρίνεται - enikonomia.gr
share

Κυρανάκης στον Realfm 97,8: Ο κ. Τσίπρας είναι αγκαλιά με τις ελίτ – Δεν μπορεί να συνεχίσει να υποκρίνεται

δημοσιεύτηκε:

“Φαίνεται ξεκάθαρα η υποκρισία του κ. Τσίπρα, ο οποίος έχει επιλέξει σε αυτή την προεκλογική περίοδο να λέει κάθε μέρα, σε κάθε ομιλία του πόσο πολύ είναι υπέρ των φτωχών και των αδύναμων και πόσο πολύ ο Μητσοτάκης είναι υπέρ των ελίτ” είπε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Στεφανία Κασίμη.

“Τελικά κάνει αυτός διακοπές στα σκάφη της ελίτ. Το βασικό είναι ότι δεν μπορεί να συνεχίσει ο κ. Τσίπρας να υποκρίνεται. Να υποκρίνεται ότι είναι υπέρ των φτωχών, υπέρ των αδυνάμων και αυτός να ζει τη μεγάλη ζωή. Ο κ. Τσίπρας είναι αγκαλιά με τις ελίτ”, δήλωσε ο κ. Κυρανάκης και πρόσθεσε:

“Ο Τσίπρας είναι με τις ελίτ. Ο Τσίπρας είναι αγκαλιά με τις ελίτ. Εμείς δεν είμαστε υποκριτές, εμείς πιστεύουμε ότι εργαζόμενος χωρίς εργοδότη δεν υπάρχει”.

“Ρωτήστε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πώς νιώθουν που βλέπουν τον λαοπρόβλητο ηγέτη τους να κάνει διακοπές σε θαλαμηγούς της ελίτ και να κυκλοφορούν φωτογραφίες του με τον Πολάκη, όταν οι ίδιοι προσπαθούν να υπερασπιστούν τις πολιτικές του και τρώνε αποδοκιμασίες και γιαούρτια”, υποστήριξε ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ.

Σχετικά με το νομοσχέδιο που κατατέθηκε για τη ρύθμιση οφειλών με 120 δόσεις, ο κ. Κυρανάκης τόνισε: “Για τους περισσότερους δεν προβλέπονται 120 δόσεις. Για τις μικρές επιχειρήσεις που έχουν το βασικότερο πρόβλημα, είναι 18-30 δόσεις. Ο καταστηματάρχης που πόνεσε μέσα στην κρίση και μπορεί να δημιουργήσει μια καινούργια δουλειά, να αυξήσει τους μισθούς, να μπορέσει ενδεχομένως να ανοίξει ένα καινούργιο μαγαζί, αυτός δεν έχει 120 δόσεις… Τέσσερα χρόνια ο Τσίπρας δεν έφερνε τη ρύθμιση, κανείς δεν πλήρωνε, με αποτέλεσμα οι οφειλές σε Εφορία και ασφαλιστικά ταμεία να ξεπεράσουν τα 140 δισ. ευρώ, από 85 δισ. ευρώ που ήταν τον Δεκέμβριο του 2014”.


Ακούστε το ηχητικό:

Πηγή: enikos.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.