Quantcast
Μητσοτάκης προς Τσίπρα: Δεν είμαστε τηλεπερσόνες να ασχολούμαστε με τα νούμερα - Eάν θέλετε debate προκηρύξτε τώρα εθνικές εκλογές - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Μητσοτάκης προς Τσίπρα: Δεν είμαστε τηλεπερσόνες να ασχολούμαστε με τα νούμερα – Eάν θέλετε debate προκηρύξτε τώρα εθνικές εκλογές – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Στην πρόσκληση του Πρωθυπουργού για debateαπάντησε ο πρόεδρος της ΝΔ, παίρνοντας τον λόγο στη Βουλή κατά την έναρξη της συζήτησης για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

“Μου έκανε εντύπωση η εν τη ρύμη του λόγου σας αποστροφή να συζητήσουμε έστω και στη βουλή. Έστω και στη βουλή κ. Τσίπρα; Εδώ συζητάμε κ. Τσίπρα , 40 φορές έχουμε συζητήσει εδώ. Δεν είμαστε τηλεπερσόνες να πηγαίνουμε στα κανάλια, να ασχολούμαστε με το ποιος θα κάνει νούμερα, εδώ είναι ο ναός της Δημοκρατίας. Εδώ θα συζητήσουμε και εδώ και θα απολογηθείτε”, είπε ο κ. Μητσοτάκης.
“Εάν θέλετε τηλεοπτικό διάλογο, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε κάτι πολύ απλό. Προκηρύξτε τώρα εθνικές εκλογές και θα κάνουμε όσα debate θέλετε όταν θα έχει κλείσει η βουλή για την οικονομία, για τις Πρέσπες, για το προσφυγικό, για όλα αυτά που με ευθύνη του προέδρου της βουλής ουδέποτε συζητήθηκαν, γιατί εδώ παραβιάζονται κατάφωρα τα δικαιώματα της μειοψηφίας” πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.