Quantcast
Debate Μουζάλα - Βόζεμπεργκ στον RealFm 97,8 - enikonomia.gr
share

Debate Μουζάλα – Βόζεμπεργκ στον RealFm 97,8

δημοσιεύτηκε:

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μουζάλας και η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ, Ελίζα Βόζεμπεργκ στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Το διακύβευμα είναι κατά πόσο θέλουμε μια καλύτερη Ευρώπη, μια εμβάθυνση της Ευρώπης, μια Ευρώπη της ασφάλειας, των νέων θέσεων εργασίας, σας λέω ότι το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα το οποίο έχω την τιμή να συμμετέχω και ανήκει και η ΝΔ, είναι η μεγαλύτερη πολιτική δύναμη στην ΕΕ και το ευρωκοινοβούλιο, της φιλελεύθερης αναπτυξιακής κατεύθυνσης. Ο Βέμπερ προσωπικά πιστεύω ότι θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής” ανέφερε η κ. Βόζεμπεργκ.

“Τα διακυβεύματα είναι δύο: η απόκρουση της ακροδεξιάς και η απόκρουση εκείνου του κομματιού του Λαϊκού Κόμματος που εκφράζεται και στη ΝΔ, το οποίο υιοθετεί τον λόγο και την πρακτική της ακροδεξιάς” είπε ο κ. Μουζάλας και συμπλήρωσε: “Ο κ. Βέμπερ ουδέποτε δεν δεσμεύθηκε ότι θα είναι υπέρ της δέσμευσης του 3,5%. Ο ΣΥΡΙΖΑ ανήκει στην πολιτική ομάδα της Αριστεράς και θα ψηφίσει τον υποψήφιο που θα προτείνει. Ο κ. Βέμπερ δεν θα είναι πρόεδρος είναι μια λάθος επιλογή”.


Ακούστε το ηχητικό:

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.