Quantcast
Ξηραδάκης στον Realfm 97,8: Με ενοχλεί που δεν έχει καταλάβει ο Ευρωπαίος ότι ο Έλληνας είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής της θάλασσας - enikonomia.gr
share

Ξηραδάκης στον Realfm 97,8: Με ενοχλεί που δεν έχει καταλάβει ο Ευρωπαίος ότι ο Έλληνας είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής της θάλασσας

δημοσιεύτηκε:

“Νομίζω η πολυδιάστατη εμπειρία που είχα από την πίστη μου στις ρίζες του Έλληνα που είναι η θάλασσα, μου έδωσε το κάτι παραπάνω στη ζωή για να βλέπω τα πράγματα πιο απλά” δήλωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ, Γιώργος Ξηραδάκης, στον Realfm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Εγώ αποφάσισα να ζητήσω την ψήφο γιατί πολύ απλά πιστεύω ότι είναι απλό θέμα να λυθεί στη χώρα μας και να επιστρέψουμε στις αξίες μας. Ζητώ να αλλάξει. Θέλει ένα πλάνο, ένα σχέδιο στο πως θα αντλήσουμε χρήματα. Μαζί με τους πόρους της ΕΕ να τραβήξουμε και χρήματα για επενδύσεις” ανέφερε.

“Με ενοχλεί που δεν έχει καταλάβει ο Ευρωπαίος ότι εγώ είμαι ο παγκόσμιος πρωταθλητής της θάλασσας και δεν με βλέπει δυνητικά ως έναν παγκόσμιο πρωταθλητή της οικονομίας μέσα στην Ευρώπη. Από τη στιγμή που το καταφέρνω στο παγκόσμιο στερέωμα δεν θα το καταφέρω στο σπίτι μου;” σχολίασε.


Ακούστε το ηχητικό:

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.