Quantcast
Μητσοτάκης: Η Ελλάδα το βράδυ της Κυριακής αλλάζει σελίδα - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα το βράδυ της Κυριακής αλλάζει σελίδα – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Επίσκεψη στο εκλογικό κέντρο του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης, Νίκου Ταχιάου πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής ο πρόεδρος της ΝΔ,Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Σε οποιαδήποτε ελληνική πόλη οι δρόμοι είναι ανοιχτοί, έτσι είναι ανοιχτός ο δρόμος για μία μεγάλη πολιτική νίκη, την Κυριακή το βράδυ. Είμαι εδώ για να υποστηρίξω την υποψηφιότητα του Νίκου του Ταχιάου για δήμαρχο Θεσσαλονίκης. Αν ψήφιζα Θεσσαλονίκη θα ψήφιζα τον Νίκο για δήμαρχο», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Επιπλέον, υπογράμμισε ότι, έχει σεβασμό στην ιδιαιτερότητα των δημοτικών εκλογών και γνωρίζει ότι πάνω από όλα οι πολίτες ψηφίζουν για την πόλη τους. Στην συνέχεια επισήμανε ότι, η Θεσσαλονίκη δεν είναι μία τυχαία πόλη, είναι μία πόλη που αξίζει πολύ καλύτερα, είναι η πρωτεύουσα της Μακεδονίας και σε αυτήν χτυπάει η καρδιά της Ελλάδος.

Ο πρόεδρος της ΝΔ διαβεβαίωσε τον κόσμο πως το βράδυ της Κυριακής δε θα υπάρχει ούτε μια Ελληνίδα, ούτε ένας Έλληνας που να έχει αμφιβολία ότι η Ελλάδα θα αλλάξει σελίδα και έκανε ειδικό κάλεσμα για την ομιλία του το βράδυ στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: thesstoday.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.