Quantcast
Ψήφισε ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης: Όλα θα κυλήσουν ομαλά - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Ψήφισε ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης: Όλα θα κυλήσουν ομαλά – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Στο 1ο Γυμνάσιο Καλαμάτας, και στα εκλογικά τμήματα 135Α και 135Β, ψήφισε ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξανδρος Χαρίτσης για τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ξεκίνησε η ψηφοφορία σε όλη τη χώρα, δήλωσε ο κ. Χαρίτσης μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, επισημαίνοντας ότι είναι η πρώτη φορά που το κράτος καλείται να οργανώσει τετραπλές εκλογές και έχει κινητοποιηθεί το σύνολο του κρατικού μηχανισμού, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά. Λόγω των τετραπλών εκλογών, όπως είπε, για την αποφυγή συνωστισμού, αλλά και για τη διευκόλυνση του έργου των δικαστικών αντιπροσώπων, οι ψηφοφόροι ψηφίζουν σε δύο γειτονικά τμήματα.

Έκανε λόγο για μια κρίσιμη πολιτική διαδικασία για την Ευρώπη, που είτε θα γίνει πιο δημοκρατική είτε θα πάψει να υπάρχει, καθώς οι ευρωπαϊκοί λαοί καλούνται να πάρουν κρίσιμες αποφάσεις -όπως ανέφερε χαρακτηριστικά- κρίσιμη και για την τοπική αυτοδιοίκηση, ώστε να εκφραστεί η βούληση των πολιτών. Αποχωρώντας από το εκλογικό τμήμα ευχήθηκε σε όλους “καλή ψήφο”.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.