Quantcast
ΚΙΝΑΛ: Αυτό που δεν είναι σύμπτωση, αλλά σύμπτωμα θράσους και πανικού, είναι η υπογραφή της απόφασης χθες το βράδυ - enikonomia.gr
share

ΚΙΝΑΛ: Αυτό που δεν είναι σύμπτωση, αλλά σύμπτωμα θράσους και πανικού, είναι η υπογραφή της απόφασης χθες το βράδυ

δημοσιεύτηκε:

«Μετά τη βιασύνη για τις αλλαγές στη Δικαιοσύνη, χθες βράδυ ο Υπουργός Υγείας, υπέγραψε την απόφαση διορισμού νέων Επιθεωρητών Υγείας, ύστερα από εισήγηση ελεγχόμενης επιτροπής, με παράνομη σύνθεση», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο τομέας Υγείας του Κινήματος Αλλαγής.

Και προσθέτει: «Στις αρμοδιότητες των επιθεωρητών, είναι μεταξύ των άλλων ο έλεγχος των Νοσοκομείων και οι υπηρεσίες των Υγειονομικών Περιφερειών.

Με αυτό το δεδομένο είναι αδιανόητο και προδήλως παράνομο, στην επιτροπή που αξιολόγησε τους νέους επιθεωρητές υγείας, ως μέλη να συμμετέχουν ο Διοικητής του Νοσοκομείου «Κοργιαλένειο Μπενάκειο» (Ερυθρός Σταυρός) και η Διοικήτρια της 2ης ΥΠΕ.

Το ότι ο Διοικητής του Ερυθρού είναι «Πολυεργαλείο» του κ. Πολάκη, καθώς εκτός του Ερυθρού διοικεί και το Γ.Ν. Νίκαιας, προφανώς είναι «σύμπτωση».

Το ότι η επιτροπή καθυστερούσε τα αποτελέσματα μέχρι τις ευρωεκλογές και πάλι «σύμπτωση» είναι.

Το ότι μαζί με τους νέους Επιθεωρητές το Υπουργείο Υγείας με απόφαση Γενικού Γραμματέα, κρατούσε ως «ομήρους» και 10 παλαιούς επιθεωρητές είναι και αυτό «σύμπτωση».

Η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ καταλήγει ως εξής: «Αυτό που δεν είναι σύμπτωση, αλλά σύμπτωμα θράσους και πανικού, είναι η υπογραφή της απόφασης χθες το βράδυ.

Μάταιος κόπος! Τα ψέματα τελείωσαν και η νομιμότητα είναι ανάγκη να αποκατασταθεί».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.