Quantcast
Χρηστίδης: Απόλυτη επιλογή της προέδρου ο πρώτος στο Επικρατείας - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Χρηστίδης: Απόλυτη επιλογή της προέδρου ο πρώτος στο Επικρατείας – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

«Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ όπως και κάθε πρόεδρος έχει την απόλυτη επιλογή για τον πρώτο στο Επικρατείας και ό,τι αυτό συμβολίζει. Η Φώφη Γεννηματάήθελε να σηματοδοτήσει πολιτικά τη σταθερή απόφαση για τη διεύρυνση του χώρου και την ενίσχυση του νέου πολιτικού φορέα, ο οποίος θέλουμε να κυριαρχήσει στον προοδευτικό χώρο», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης. 

«Έχουμε ανοίξει μία πολύ μεγάλη πόρτα, μία τεράστια πόρτα για όλους τους προοδευτικούς πολίτες που έχουν απογοητευτεί από το ΣΥΡΙΖΑ και θέλουμε να συνταχθούν με το ΚΙΝΑΛ στις εθνικές εκλογές», πρόσθεσε.

Επίσης, ο κ. Χρηστίδης υποστήριξε ότι «είναι επιλογή του προέδρου ποιον βάζει πρώτο στο Επικρατείας. Δίνουμε μία μάχη η οποία είναι πέρα και πάνω από πρόσωπα αλλά έχει ως στόχο να ηττηθεί η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και να αποτελέσει το ΚΙΝΑΛ ένα πραγματικό ανάχωμα στη ΝΔ. Επομένως, η επιλογή του Γ. Καμίνη με τα πολιτικά της χαρακτηριστικά θα συμβάλλει σε αυτό το πλαίσιο. Είναι επιλογή του κ. Βενιζέλου να κάνει τη δήλωση αποχώρησης από το ΚΙΝΑΛ.

«Ο κ. Καμίνης είναι ένας πολύ πετυχημένος δήμαρχος Αθηναίων, πέταξε τη Χρυσή Αυγή έξω από το δήμο επανειλημμένως. Είναι ένας πολιτικός ο οποίος δεν προέρχεται από τον σκληρό πυρήνα του ΠΑΣΟΚ αλλά έχει αποδεχθεί πλήρως την ιστορική του πορεία, τη συνεισφορά και την προοπτική του χώρου. Με τη στάση του και την συμπεριφορά του ανέδειξε την ανάγκη για τη διεύρυνση της παράταξης», κατέληξε ο κ. Χρηστίδης.

Δείτε το βίντεο:


Πηγή: ΕΡΤ1

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.