Quantcast
Γεννηματά: Το προφίλ του κ. Βενιζέλου δεν ταιριάζει με το μήνυμα που ήθελα να απευθύνω στους ψηφοφόρους- ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Γεννηματά: Το προφίλ του κ. Βενιζέλου δεν ταιριάζει με το μήνυμα που ήθελα να απευθύνω στους ψηφοφόρους- ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Για την αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου από το Κίνημα Αλλαγής μίλησε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

“Όσο με αφορά δεν έχω να δώσω καμία εξήγηση. Είναι αποκλειστικό προνόμιο, ευθύνη και υποχρέωση του προέδρου κάθε κόμματος να στελεχώνει το ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Να αξιολογεί τα στελέχη και να κρίνει ποιο μήνυμα θέλει να δώσει στους ψηφοφόρους κάθε φορά. Λυπάμαι για την απόφαση του κ. Βενιζέλου” είπε και τόνισε ότι δεν είχε υπάρξει καμία συνεννόηση ανάμεσά τους για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

“Έκρινα ότι το προφίλ του κ. Βενιζέλου δεν ταιριάζει με το μήνυμα που θέλουμε να δώσουμε και να απευθύνω προσωπικά αυτήν τη στιγμή στους προοδευτικούς ψηφοφόρους, τους απογοητευμένους από τον ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί το ψηφοδέλτιο Επικρατείας έχει ιδιαίτερο συμβολισμό. Και δεν συμβολίζει την αξιολόγηση των στελεχών σε σχέση με την προσφορά τους στο χθες, αλλά με το πού θέλει να πάει το κόμμα αύριο. Στο μέλλον” είπε και ξεκαθάρισε ότι “πρότεινα στο Ευάγγελο Βενιζέλο όποια περιφέρεια ήθελε. Οι απουσίες από τη μάχη διευκολύνουν τον ΣΥΡΙΖΑ”

Επίσης, απέρριψε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ απέφυγε να απαντήσει για το σενάριο συμμετοχής σε μία κυβέρνηση συνασπισμού υπό τη Νέα Δημοκρατία.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.