Quantcast
Βασιλειάδης στον Realfm 97,8 για εκλογές: Με αυτά που είδαμε φέτος στο Champions League νομίζω ότι όλα τα ματσάκια μπορούν να γυρίσουν - enikonomia.gr
share

Βασιλειάδης στον Realfm 97,8 για εκλογές: Με αυτά που είδαμε φέτος στο Champions League νομίζω ότι όλα τα ματσάκια μπορούν να γυρίσουν

δημοσιεύτηκε:

“Επειδή είμαι υπουργός Αθλητισμού και μετά από αυτά που είδαμε φέτος στο Champions League νομίζω ότι όλα τα ματσάκια μπορούν να γυρίσουν, κάπως έτσι θα είναι και οι εκλογές πιστεύω”, είπε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Στεφανία Κασίμη.

“Η αλήθεια είναι ότι εάν βγούμε στον κόσμο, αντιπαραθέσουμε τα δύο πολιτικά σχέδια για την επόμενη μέρα, μιλήσουμε με ειλικρίνεια, νομίζω ότι στο τέλος τα διλήμματα θα είναι απλά και θα απαντηθούν από τον κόσμο με έναν τρόπο. Ο κόσμος θέλει περισσότερο να ακούσει το πρόγραμμα μας, ενδεχομένως εκεί πέρα να υπήρξε μία δυσκολία στην επικοινωνία, να θέσουμε προγραμματικές διαφορές και να πούμε τι σκεφτόμαστε εμείς για την επόμενη μέρα. Τι κάναμε, για ποιο λόγο το κάναμε”, σημείωσε ο κ. Βασιλειάδης και πρόσθεσε:

“Γίνεται μία πολύ μεγάλη συζήτηση για τη μεσαία τάξη αλλά δεν έγινε σαφές ότι για να μπορέσεις να έχεις μεσαία τάξη, για να μπορέσει η μεσαία τάξη να είναι καλύτερα θα πρέπει σε μία κοινωνία η οποία καταρρέει και έχει ένα πολύ μεγάλο φτωχοποιημένο κομμάτι να δημιουργήσεις τις συνθήκες αυτές ώστε αυτό το φτωχοποιημένο κομμάτι να μπορεί να επιβιώσει, να κατακτήσει την κοινωνική συνοχή και μετά να προχωρήσεις”.

“Εάν εξετάσετε τις τροπολογίες μία προς μία με βάση και την εικόνα που έχω και από το τελευταίο υπουργικό συμβούλιο είναι τροπολογίες οι οποίες εάν δεν περάσουν τώρα δυνητικά μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα την επόμενη μέρα. Είναι νομοσχέδια τα οποία ήταν προγραμματισμένα” ανέφερε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Αθλητισμού.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.