Quantcast
Στις Βρυξέλλες ο Γιώργος Κατρούγκαλος για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε. και τις ενέργειες της Τουρκίας στην Κυπριακή ΑΟΖ - enikonomia.gr
share

Στις Βρυξέλλες ο Γιώργος Κατρούγκαλος για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε. και τις ενέργειες της Τουρκίας στην Κυπριακή ΑΟΖ

δημοσιεύτηκε:

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλοςπροκειμένου να συμμετάσχει στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε. 

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Κατρούγκαλος θα έχει σειρά επαφών με Ευρωπαίους ομολόγους του και τον Κύπριο υπουργό Εξωτερικών.

Αφότου επιστρέψει από το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο κ. Κατρούγκαλος θα ενημερώσει τους εκπροσώπους των κομμάτων και θα συγκαλέσει το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα σε διπλωματικό επίπεδο σε συντονισμό με την Κυπριακή Δημοκρατία και θα υπάρξει προετοιμασία της επικείμενης Συνόδου Κορυφής και σειρά επαφών με ηγέτες που διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.