Quantcast
Τσακαλώτος και Χατζηδάκης στο στούντιο του Realfm 97,8 - enikonomia.gr
share

Τσακαλώτος και Χατζηδάκης στο στούντιο του Realfm 97,8

δημοσιεύτηκε:

Στο στούντιο του Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου βρέθηκαν ενόψει των εκλογών ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, υπουργός Οικονομικών και υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στον Βόρειο Τομέα της Β Αθηνών και ο Κωστής Χατζηδάκης, αντιπρόεδρος της ΝΔ και υποψήφιος βουλευτής στον Βόρειο Τομέα της Β Αθηνών.

“Έχουμε μια ΝΔ που κρύβεται και άλλα λέει τη μια μέρα και άλλα την άλλη και για τα φορολογικά και για το συνταξιοδοτικό. Στην ουσία έχουμε μια πρόταση που είναι διαφορετική. Η πρότασή μας λέει το κέρδος που βγήκαμε από τα μνημόνια, κάναμε μια λύση για το χρέος που μας δίνει 15 χρόνια με χαμηλότερες χρηματοδοτικές ανάγκες και από την Ισπανία και την Πορτογαλία. Κάνουμε αυτή την προγραμματική αντιπαράθεση” είπε ο κ. Τσακαλώτος.

“Ο βασικός για μένα λόγος που χάσαμε είναι ότι ο κόσμος κρίνει και το κατανοώ. Κρίνει πώς είναι με τις ανάγκες του. Μια χώρα που έχει καταστραφεί και έχει χάσει 25% του ΑΕΠ έχει πάρα πολλές ανάγκες που δεν καλύπτονται και καμία κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να τις καλύψει. Αλλά έχουμε κάνει και αυτοκριτική” πρόσθεσε.


Ο κ. Χατζηδάκης ανταπάντησε ότι “καθένας δικαιούται να λέει την απόψή του, απλώς ο ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας ειδικά για τη ΝΔ ότι λέει άλλα τη μία και άλλα την άλλη θυμίζει μια παροιμία που λέει ‘είπε κάποιον τον πετεινό κεφάλα’. Το ξεπερνάω αυτό και έρχομαι στο αν είμαστε έτοιμοι. Είμαστε έτοιμοι, ετοιμαζόμαστε εδώ και 3,5 χρόνια. Και σας το λέω ως συντονιστής, έχουμε παρουσιάσει το πρόγραμμα μας. Έχουμε έτοιμα και τα βασικά νομοσχέδια. Μέχρι τα Χριστούγεννα ξέρουμε τι θα ψηφίσουμε”.

“Δεν θα μας παγιδεύσει το πρόγραμμά μας με δημαγωγικές υποσχέσεις. Δηλαδή αυτά που λέμε θα γίνουν. Λέμε λίγα για να τα κάνουμε όλα” συμπλήρωσε.

“Αν κ. Τσακαλώτο είχαμε κάνει εμείς το υπερταμείο θα μας είχατε κρεμάσει στα μανταλάκια, θα γινόταν χαμός” είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

“Ναι γιατί θα ήταν για ιδιωτικοποιήσεις αν το είχατε κάνει” αποκρίθηκε ο κ. Τσακαλώτος.

“Ενώ εσείς το κάνατε για να βάλετε παιδικές χαρές και πεταλούδες” τόνισε ο κ. Χατζηδάκης.

Ακούστε τα ηχητικά:

Α ΜΕΡΟΣ:


Β’ ΜΕΡΟΣ:

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.