Quantcast
Debate Παππά - Κακλαμάνη στον Realfm 97,8 - enikonomia.gr
share

Debate Παππά – Κακλαμάνη στον Realfm 97,8

δημοσιεύτηκε:

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα του RealFm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου o Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών, Νίκος Παππάς με τον αντιπρόεδρο της Βουλής και υποψήφιο με τη ΝΔ στην Α Αθηνών, Νικήτα Κακλαμάνη.

Ερωτηθείς ο Νίκος Παππάς για τη συνέντευξη Τσίπρα στον ΣΚΑΪ απάντησε ότι “ο Τσίπρας δεν κωλώνει. Άλλοι την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια. Πάμε για εκλογές, νομίζω ότι η κίνηση του Πρωθυπουργού είναι μια κίνηση που αποδεικνύει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να παίξει και με στημένο διαιτητή και απέναντι σε όλο το πλαίσιο”.

“Δεν θα πω κάτι για τη στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα γενικότερα και ειδικότερα. Απλά θέλω να υπενθυμίσω και σας τα λέει αυτά ένας άνθρωπος, ο οποίος χωρίς να γνωρίζω και τον λόγο έχω να κληθώ στον ΣΚΑΙ από τον Αύγουστο του 2016. Δεν έχω κληθεί ποτέ, άρα δεν είμαι συνήγορος του ΣΚΑΙ αλλά παρά ταύτα θέλω να υπενθυμίσω τα πόσα και τι έχει πει ο κ. Τσίπρας εντός Βουλής για το συγκεκριμένο κανάλι και να μην πω τις φράσεις που χαλάνε την εκπομπή σας” ανταπάντησε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.