Quantcast
Debate Χριστοφορίδη - Βούλτεψη στον Realfm 97,8 - enikonomia.gr
share

Debate Χριστοφορίδη – Βούλτεψη στον Realfm 97,8

δημοσιεύτηκε:

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα του RealFm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στον Νότιο Τομέα της Β Αθηνών, Γιώργος Χριστοφορίδης και η υποψήφια βουλευτής ΝΔ στον Νότιο Τομέα της Β Αθηνών, Σοφία Βούλτεψη.

“Ο Πρωθυπουργός που έχει καλέσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να βγουν σε debate 150 φορές και ο Κυριάκος Μητσοτάκης κρύβεται. Ο Πρωθυπουργός όταν ορίστηκε το debate, είχε ζητήσει να γίνει και με όλους και ξεχωριστά με τον κ. Μητσοτάκη, είπε επειδή θα είμαι στη Σύνοδο Κορυφής εκτάκτως παρακαλώ να βρεθεί άλλη ημερομηνία. Τα άλλα κόμματα είπαν δεν μπορούμε. Μετά ακολούθως ο κ. Τσίπρας είπε debate όποτε και όπως θέλετε. Θα έρθω άγρυπνος με το αεροπλάνο και θα συμμετέχω με όλους” είπε ο κ. Χριστοφορίδης.

Η κ. Βούλτεψη ανταπάντησε “ο κ. Μητσοτάκης κάθε άλλο παρά κρύβεται. Περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα, μιλάει παντού, δίνει συνεντεύξεις. Είναι βέβαιο ότι στο debate που είχε οριστεί με όλους τους αρχηγούς και το οποίο η ΝΔ είχε αποδεχθεί, ο κ. Τσίπρας είπε ότι θα βρίσκεται στη Σύνοδο Κορυφής. Έφυγε από εκεί αφήνοντας τα καθήκοντα του στην Ισπανία, γνωρίζοντας ότι ο κ. Αναστασιάδης δεν μπορεί να είναι εκεί επειδή έχει υποβληθεί σε επέμβαση και επέστρεψε για να πάει στο Ηράκλειο και βέβαια σας θυμίζω ότι το 2014 από το Ηράκλειο ο κ. Τσίπρας μας μιλούσε για τα νταούλια και τους ζουρνάδες και τις λύρες που θα τα βάραγαν και θα χόρευαν οι αγορές. Τώρα από τους χορούς των αγορών έμεινε μόνο το ‘δημοκρατικέ λαέ του Ηρακλείου’ και το ‘κανένας μόνος του στην κάλπη'”.

Ακούστε το ηχητικό:

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.