Quantcast
Η ώρα της κάλπης: Πού θα ασκήσουν οι αρχηγοί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας το εκλογικό τους δικαίωμα - enikonomia.gr
share

Η ώρα της κάλπης: Πού θα ασκήσουν οι αρχηγοί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας το εκλογικό τους δικαίωμα

δημοσιεύτηκε:

Στις κάλπες προσέρχεται ο ελληνικός λαός αλλά και οι πολιτικοί αρχηγοί για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 663ο Εκλογικό Τμήμα στο 3ο-4ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ψυχικού (Καραθεοδωρή και Ουράνη 16), στις 10:00.

Στο 27ο και 30ό δημοτικό σχολείο Αθηνών, στην Κυψέλη, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, λίγο μετά τις 10 το πρωί.


Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:30, στο 1ο Γενικό Λύκειο Περιστερίου, Πελασγίας & Παπαδιαμάντη 1.

Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά θα ψηφίσει στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου. Επίσης, ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα ψηφίσει στο 3ο Δημοτικό σχολείο Χαϊδαρίου.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 55ο Δημοτικό στην οδό Λιοσίων.

Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης θα ψηφίσει στις 9.30 π.μ. στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Παλαιού Φαλήρου – Αχιλλέως 34 (θέση Παναγίτσα) και ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα την Κυριακή 7 Ιουλίου στις 11.30 π.μ. στην Αθήνα στο 111Ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών (Κεδρηνού & Τσέλιου, Γκύζη). Στη συνέχεια θα επισκεφθεί και άλλα εκλογικά κέντρα της Α’ Αθήνας μαζί με τον υποψήφιο βουλευτή Α’ Αθήνας, Διαμαντή Καραναστάση.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.