Quantcast
Κόντρα ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για τον νέο αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. - enikonomia.gr
share

Κόντρα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για τον νέο αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

δημοσιεύτηκε:

Κόντρα ξέσπασε μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ για την επιλογή του Μιχάλη Καραμαλάκη στην ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Απαντώντας στη δήλωση που έκανε νωρίτερα ο Γιάννης Ραγκούσης, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη κάνει λόγο για μία ανακοίνωση “άδικη” και “προσβλητική” προς το πρόσωπο του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και του Σώματος της ΕΛ.ΑΣ.


“Ο νέος αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας έγινε Επιτελάρχης το 2017, Υπαρχηγός το 2018 και Αρχηγός σήμερα. Αντιλαμβάνονται όλοι, από την εξέλιξη της σταδιοδρομίας του, ότι η επιλογή του νέου Αρχηγού δεν έχει καμία σχέση με κομματισμό και αναξιοκρατία”, τονίζεται στην ανακοίνωση του υπουργείου και προστίθεται: “Αυτά προς απάντηση μιας εμφανώς βιαστικής, ακραία επιθετικής, άδικης και προσβλητικής προς το πρόσωπο του Αρχηγού και του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοίνωση του Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., που κάνει λόγο για ‘αναστήλωση του κράτους της δεξιάς’ και μάλιστα (!) με ‘κλιμακούμενη προκλητικότητα’”.

Νωρίτερα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης αναφερόταν πως: “απροσχημάτιστη επανέκαμψε η καταπάτηση κάθε προγραμματισμένης διαδικασίας αξιολόγησης των στελεχών στα Σώματα Ασφαλείας. Η παλαιοκομματική λογική προαγωγής του τύπου: ‘και δικός μου να είναι και να ξέρει πως εγώ τον ανέδειξα για να μου χρωστάει’, προσβάλλει βάναυσα κάθε έννοια σύγχρονης κι αξιοκρατικής Ελλάδας. Η αναστήλωση του κράτους της δεξιάς, ιδίως στα Σώματα Ασφαλείας, εξελίσσεται με κλιμακούμενη προκλητικότητα”.


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.