Quantcast
Ο εκπρόσωπος Τύπου Εφοριακών Αττικής και Κυκλάδων για τα "λαβράκια" από τους φορο-ελέγχους - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Ο εκπρόσωπος Τύπου Εφοριακών Αττικής και Κυκλάδων για τα “λαβράκια” από τους φορο-ελέγχους – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Στα κρούσματα φοροδιαφυγής σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου Εφοριακών Αττικής και Κυκλάδων, Γ. Χατζησαλάτας, σημειώνοντας πως “όσο αυτοί βρίσκουν τρόπο να φοροδιαφεύγουν τόσο εμείς θα είμαστε δίπλα τους και θα βγάζουμε ‘λαβράκια’”.

Η φοροδιαφυγή καλά κρατεί, είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1, ωστόσο υπογράμμισε πως “53.000 έλεγχοι στοχευμένοι είναι μέχρι το τέλος του Οκτώβρη”.

Ανέφερε, επιπλέον, ότι “όσο πάμε σε ηλεκτρονική διαδικασία τόσο είναι πιο εύκολο στο μάτι του νόμου και στον ελεγκτή να κάνει τη δουλειά του” για να διευκρινίσει: “Πολλές δεκάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων σε βραχυχρόνια μίσθωση δεν είχαν μπει στη διαδικασία των ηλεκτρονικών εφαρμογών να πάρουν τον ΑΜΑ και χωρίς αυτόν οτιδήποτε γίνεται είναι παράνομο. Έτσι λοιπόν μπορούμε να σκανάρουμε αυτές τις σελίδες, μπορούμε να δούμε ποιοι δεν το έχουν δηλώσει, να επιβληθούν πρόστιμα, αλλά το σημαντικότερο απ’ όλα να πάρουν και από τους τραπεζικούς λογαριασμούς καταθέσεις ιδιωτών για να βγουν τα υπόλοιπα πρόστιμα”.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.