Quantcast
ΣΥΡΙΖΑ: Προετοιμάζεται το έδαφος για το "ξεπούλημα" της ΔΕΗ - Τι δήλωσε ο Φάμελλος στον Realfm 97,8 - enikonomia.gr
share

ΣΥΡΙΖΑ: Προετοιμάζεται το έδαφος για το “ξεπούλημα” της ΔΕΗ – Τι δήλωσε ο Φάμελλος στον Realfm 97,8

δημοσιεύτηκε:

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑγια το θέμα της ΔΕΗ, τονίζοντας ότι η ΝΔ ετοιμάζει “ξεπούλημα” της επιχείρησης.

“Ενάμισης μήνας διακυβέρνησης της ΝΔ και ήδη προετοιμάζεται το έδαφος για το “ξεπούλημα” της ΔΕΗ. Τα, δε, διαφαινόμενα σχέδια για διπλές αυξήσεις στα τιμολόγια “στρώνουν το έδαφος” για την μετακύλιση του κόστους του ρεύματος στα νοικοκυριά, διευρύνοντας το πεδίο κέρδους των ιδιωτών παρόχων” επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

“Μέσα σε ένα “κρεσέντο” καταστροφολογίας της νέας διοίκησης και του αρμόδιου υπουργείου, η κυβέρνηση Μητσοτάκη όχι μόνο ακυρώνει τις ελαφρύνσεις από τη μείωση του ΦΠΑ στην ενέργεια, αλλά προετοιμάζει το έδαφος για την ακύρωση της έκπτωσης του 10% προς τους συνεπείς καταναλωτές.

Όλα αυτά βρίσκονται στον αντίποδα των ενεργειών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που κατάφερε μειώσεις 12% στα τιμολόγια της ΔΕΗ. Η διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα της ΔΕΗ αποτελεί προτεραιότητα για την ελληνική κοινωνία και οικονομία” προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Για κινδυνολογία και καταστροφολογία κατηγόρησε το νέο πρόεδρο της ΔΕΗ και ο τομεάρχης ενέργειας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλοςμιλώντας στον Realfm 97,8, στην εκπομπή της Στεφανίας Κασίμη και του Δημήτρη Χριστούλια. Σημείωσε ότι τα ποσά που αναφέρονται εντάσσονται στις προβλεπόμενες ζημίες της επιχείρησης.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.