Quantcast
Γεωργιάδης στον Realfm 97,8: Τσίπρας και Φλαμπουράρης έδωσαν στους Άραβες επενδυτές στο Ελληνικό χρονοδιάγραμμα που δεν τηρήθηκε - enikonomia.gr
share

Γεωργιάδης στον Realfm 97,8: Τσίπρας και Φλαμπουράρης έδωσαν στους Άραβες επενδυτές στο Ελληνικό χρονοδιάγραμμα που δεν τηρήθηκε

δημοσιεύτηκε:

“Είμαστε σε εξαιρετικά καλό δρόμο, όλα πάνε όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Οι ΚΥΑ για το καζίνο βγήκαν, άλλη μία θα βγει αύριο και ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 4 Οκτωβρίου και μετά προχωράμε στη μεταβίβαση του οικοπέδου” δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και αντιπρόεδρος της ΝΔ,Άδωνις Γεωργιάδης, στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ πριν κυβερνήσει θα μπορούσε να τα λέει αυτά, τώρα το masterplan που εφαρμόζεται είναι του ΣΥΡΙΖΑ. Η υπογραφή είναι του Τσίπρα. Με κατηγορούν ότι εφαρμόζω το σχέδιό τους. Εμείς για να αλλάξουμε το σχέδιο αυτό πρέπει να εκδόσουμε καινούργιο προεδρικό διάταγμα. Άρα κάθε φορά που ένας από το ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί εμάς για την επένδυση στο Ελληνικό, το μόνο που πρέπει να κάνει κανείς που ακούει, είναι να γελάει” πρόσθεσε σχετικά με την κριτική του ΣΥΡΙΖΑ για το Ελληνικό.

“Χθες ήρθε μια τεράστια επενδυτική αμερικανική τράπεζα, δεν θα πω το όνομα, που δεν έχει ξαναέρθει στην Ελλάδα. Μου είπαν ότι αυτό που ζουν στην Ελλάδα είναι μαγικό, ότι πιστεύουν ότι η Ελλάδα θα είναι το πιο hot επενδυτικό προϊόν των τελευταίων πέντε ετών και ότι οι ίδιοι θα φέρουν στην Ελλάδα δισεκατομμύρια. Αυτό γιατί έχει γίνει; Γιατί βλέπουν ότι όταν ζητάνε ραντεβού με τον υπουργό τον βρίσκουν, όταν ζητούν ραντεβού από το ΤΑΙΠΕΔ, τους βρίσκουν. Έχουν ανθρώπους να τους πουν πως θα λυθεί το πρόβλημά τους με ορίζοντα πραγματικό. Αυτή είναι τεράστια διαφορά για την χώρα” τόνισε.

“Ξέρετε ότι υπήρξε συνάντηση του Πρωθυπουργού τότε Τσίπρα με τους Άραβες επενδυτές στο Ελληνικό, που είναι στο μετοχικό κεφάλαιο, όπου δόθηκε δια του Τσίπρα και του Φλαμπουράρη χρονοδιάγραμμα το οποίο δεν τηρήθηκε; Ξέρετε τι θα πει ένας αρχηγός κράτους να δίνει σε έναν άλλον αρχηγό κράτους χρονοδιάγραμμα και αυτό να μην τηρείται; Αυτό δεν πλήττει τον Τσίπρα, πλήττει την Ελλάδα. Αυτός ο αρχηγός κράτους γυρνάει μετά στον υπόλοιπο πλανήτη και λέει ότι πήγα σε αυτή τη χώρα και ούτε με τον Πρωθυπουργό δεν έβγαλα άκρη. Αυτό δεν υπάρχει τώρα, όταν λέει ο Μητσοτάκης κάτι, γίνεται. Αυτή είναι η διαφορά Τσίπρα – Μητσοτάκη. Αυτή είναι η διαφορά της χώρας με αξιοπιστία. Ότι όταν θα πει κάτι ο Μητσοτάκης σε έναν άνθρωπο, αυτό θα γίνει έτσι. Αυτό δεν το είχε η Ελλάδα” ανέφερε.

“Ως προς την επένδυση στην Αφάντου προχωράμε, νομίζω μέσα στον χρόνο αυτό θα έχει λυθεί οριστικά το θέμα. Η Κασσιόπη προχωράει ακόμα γρηγορότερα, μέχρι τέλος Οκτωβρίου πιστεύω θα έχει ολοκληρωθεί το σύνολο των διαδικασιών. Έχουμε τη μεγάλη επένδυση στην Ελούντα με 500 εκατ. Δεν υπάρχει επένδυση που βρήκαμε και δεν την ξεκολλήσαμε” ανέφερε.

Ακούστε το ηχητικό:

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.