Quantcast
Η συνέντευξη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στον Νίκο Χατζηνικολάου - enikonomia.gr
share

Η συνέντευξη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στον Νίκο Χατζηνικολάου

δημοσιεύτηκε:

Στη θλίψη έχει βυθιστεί ο καλλιτεχνικός κόσμος, αλλά και όλη η Ελλάδα για τον ξαφνικό θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης είχε παραχωρήσει μια ξεχωριστή συνέντευξη στην ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real Fm 97,8. Βρέθηκε στο στούντιο στις 3 Ιουλίου του 2012 και μίλησε για τη μεγάλη συναυλία, που πραγματοποίησε στις 9 Ιουλίου στο Καλλιμάρμαρο, με τη συμμετοχή σπουδαίων ξένων και Ελλήνων καλλιτεχνών και σχολίασε το πολιτικό σκηνικό με τον δικό του μοναδικό τρόπο…

“Υπάρχει μια διαφορά, τώρα που δεν βγήκε ο Τσίπρας, υπάρχει ακόμα μια ελπίδα εναλλακτικής πρότασης… ακόμα. Αν έβγαινε ο Τσίπρας, μετά ήταν το τέλος. Είναι μια φάτσα φρέσκια ο Τσίπρας, η οποία μπορεί να δημιουργεί ένα ψιλό-αντίπαλο δέος” είχε δηλώσει.

“Σίγουρα, πρέπει να δημιουργήσουμε κάτι. Δεν είμαι αισιόδοξος, το μόνο που μου δίνει αισιοδοξία είναι η Ελλάδα από μόνη της, ο χώρος, ο ήλιος, η διάθεση μας που στα δύσκολα δεν σκύβουμε το κεφάλι… Λέω μερικές φορές αν ήταν στο χέρι των Ελλήνων ψηφοφόρων…” πρόσθεσε.

“Από μόνος του ο κόσμος και η Ελλάδα, να πω ότι η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, έχω την αίσθηση ότι στο τέλος θα την γλιτώσουμε αλλά τα πράγματα είναι δύσκολο. Δεν είναι μόνο το οικονομικό, χωρίζουν οικογένειες, ζευγάρια. Υπάρχει και μια ανθρωπιστική παράμετρος”.

“Το μεγαλύτερο φάρμακο είναι να εγκαταλείψουμε κάπως τις ειδήσεις, την τηλεόραση, το facebook και να βγούμε στους δρόμους να μιλάμε, να συγχρονιστούν τα χνώτα μας”.

“Το μαζί είναι μεγάλη υπόθεση, ας το πάρουμε απόφαση” τόνισε.

Ακούστε το πρώτο μέρος:

Ακούστε το δεύτερο μέρος:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.