Quantcast
Παππάς στον Realfm 97,8: Υπάρχει μία απορρύθμιση στον αναπτυξιακό νόμο - Έρχεται μία αντίληψη που θέτει τα θεμέλια καινούργιας κρίσης - enikonomia.gr
share

Παππάς στον Realfm 97,8: Υπάρχει μία απορρύθμιση στον αναπτυξιακό νόμο – Έρχεται μία αντίληψη που θέτει τα θεμέλια καινούργιας κρίσης

δημοσιεύτηκε:

“Για να μείνουμε κόμμα της σύγχρονης ευρωπαϊκής Αριστεράς πρέπει να μαζικοποιηθούμε”, δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης Οικονομίας, Νίκος Παππάς στον Realfm 97,8.

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Αντώνη Δελλατόλα είπε: “Ένα κόμμα της σύγχρονης ευρωπαϊκής Αριστεράς δεν μπορεί να έχει 25.000 μέλη και σε αυτό πρέπει να κοιτάξουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη, να αναμετρηθούμε με τις ευθύνες μας και με τις πρωτοβουλίες που πρέπει να πάρουμε από εδώ και εμπρός. Τα κακά του ΠΑΣΟΚ ήταν τα κλειστά συστήματα εξουσίας και η δεξιά στροφή του, όχι η λαϊκότητα και η μαζικότητα του”.

“Εάν δείτε τον αναπτυξιακό νόμο είναι γεμάτος στις ρυθμίσεις τις οποίες δεν είχαν τολμήσει να ξεστομίσουν ούτε από το ΔΝΤ σε σχέση με τα εργασιακά. Υπάρχει μία απορρύθμιση και στον αναπτυξιακό νόμο, εισάγονται σοβαρές πτυχές αδιαφάνειας. Έρχεται μία αντίληψη για την ανάπτυξη η οποία θέτει τα θεμέλια καινούριας κρίσης”, σημείωσε ο κ. Παππάς.

Σχετικά με την υπόθεση Novartis ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης Οικονομίας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι “το ότι είναι σκάνδαλο το έχει παραδεχτεί και ο κ. Μητσοτάκης. Τον χαρακτηρισμό σκευωρία τον αποδίδει η ομάδα Σαμαρά και οι συν αυτώ, ο οποίος είναι αστήρικτος με βάση και τα διεθνή γεγονότα και τη διεθνή πρακτική της συγκεκριμένης εταιρείας… Όταν η Δικαιοσύνη διερευνά άλλα πράγματα τα βάζει στο αρχείο, άλλα τα προχωράει. Με χαμηλούς τόνους παρακολουθούμε αυτή την εξέλιξη”.

Ακούστε το ηχητικό:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.