Quantcast
Παπαγγελόπουλος: Εκτελείται σε βάρος μου οργανωμένο εγκληματικό σχέδιο - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Παπαγγελόπουλος: Εκτελείται σε βάρος μου οργανωμένο εγκληματικό σχέδιο – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

“Σήμερα θα μετατρέψω τους κατήγορούς μου σε κατηγορούμενους”, τόνισε από το βήμα της Βουλής ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, σημειώνοντας πως εδώ και πάρα πολύ καιρό βομβαρδίζεται από ψευδείς συκοφαντίες.

“Επειδή είμαι θεσμικός άνθρωπος δεν έχω απαντήσει δημόσια, σήμερα όμως μου δίνεται η ευκαιρία να αποδείξω ποιοι είναι οι σκευωροί και ποιοι οι συκοφάντες”, τόνισε ο κ. Παπαγγελόπουλος στην αρχή της τοποθέτησής του, στη συζήτηση για την πρόταση της ΝΔ περί σύστασης προανακριτικής επιτροπής σε βάρος του.

Όπως είπε, έχει ανάμεικτα συναισθήματα. “Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος γιατί χωρίς κανένα λόγο και αιτία, εγώ η οικογένεια μου και όσοι με αγαπούν δεχόμαστε μία επικοινωνιακή, πρόστυχη και βάρβαρη επίθεση και δεν εννοώ τη σημερινή συζήτηση αλλά το οργανωμένο εγκληματικό σχέδιο που εξυφάνθηκε από καιρό και εκτελείται σε βάρος μου”.

Επιπλέον, απευθυνόμενος στη ΝΔ, χαρακτήρισε αδιανόητο “προδότες της παράταξης της δικής σας, που εκμεταλλεύτηκαν τις πολιτικές συγκυρίες και επέστρεψαν σε αυτήν ως μουσαφιραίοι, να εκβιάζουν και να απειλούν με νέα προδοσία προκειμένου να εκδικηθούν τον Τσίπρα και εμένα”.

Ταυτόχρονα όμως, όπως είπε, “νιώθω όμως και μεγάλη χαρά γιατί επιτέλους μου δίνεται η ευκαιρία στα χυδαία ψέματα να αντιπαραθέσω την αλήθεια”.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.