Quantcast
Βούτσης στον Realfm 97,8 για προανακριτική: Να ανοίξει σε όλες τις πτυχές του το πραγματικό τεράστιο σκάνδαλο της Novartis - enikonomia.gr
share

Βούτσης στον Realfm 97,8 για προανακριτική: Να ανοίξει σε όλες τις πτυχές του το πραγματικό τεράστιο σκάνδαλο της Novartis

δημοσιεύτηκε:

“Ελπίζω να δοθεί η ευκαιρία και θα δοθεί, να ανοίξει σε όλες τις πτυχές του το πραγματικό τεράστιο σκάνδαλο της Novartis” δήλωσε αναφορικά με τον κ. Παπαγγελόπουλο και την προανακριτική επιτροπή, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, στον Realfm 97,8.

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Αντώνη Δελλατόλα, ανέφερε “χάθηκε ένα δίμηνο από την κυβέρνηση. Παραδώσαμε τη Μόρια με 5600 άτομα, που είναι πολλοί, είναι διπλάσιο της δυνατότητας που έχει το κέντρο και έχει φτάσει τις 13.000. Δεν υπήρξε η συνέχεια της προετοιμασίας και της εφαρμογής του σχεδιασμού που είναι έτοιμος για τη μεταφορά στον ηπειρωτικό κορμό. Αυτό είναι λάθος”.

Ερωτηθείς για την πρόσφατη δήλωση του για το πόσο έτοιμος ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ για να κυβερνήσει απάντησε “ήταν μια αναλυτική ομιλία στην παρουσίαση του βιβλίου του Αριστείδη Μπαλτά. Έθεσα πολύ πιο σοβαρά ζητήματα στο υπόλοιπο της ομιλίας. Έθεσα τα αυτονόητα πρώτον ότι ως Αριστερά δεν είχαμε κυβερνήσει ποτέ και με αυτή την έννοια υπήρχε έλλειψη ετοιμότητας με την έννοια της εμπειρίας και δεν είχαμε και κόσμο οργανωμένο πάνω στις πολιτικές που θα ακολουθούσαμε κατά υπουργείο και μέσα στα υπουργεία που αυτό θα μας διευκόλυνε. Ήμουν πολύ σαφές. Αναλάβαμε ρίσκα, πιστεύω ήμασταν αποτελεσματικοί, μελετημένοι, είχαμε στελεχιακό δυναμικό, κάναμε μεγάλες προσπάθειες, έγιναν μεγάλες μεταρρυθμίσεις κυρίως στη δεύτερη φάση μετά τον συμβιβασμό του Αυγούστου του 2015 και αποδώσαμε τη χώρα εκτός μνημονίων με την κοινωνία όρθια και με 11% λιγότερη ανεργία”.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.