Quantcast
Άγρια κόντρα Βρούτση-Τζανακόπουλου: “Φυλλάδα η Αυγή” - “Η παράταξή σας κατέλυσε τη Δημοκρατία μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο” - enikonomia.gr
share

Άγρια κόντρα Βρούτση-Τζανακόπουλου: “Φυλλάδα η Αυγή” – “Η παράταξή σας κατέλυσε τη Δημοκρατία μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο”

δημοσιεύτηκε:

Βουλή, του Γιώργου Λυκουρέντζου

Κύμα πολλών αντιδράσεων ξεσηκώνει η δήλωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλου, ο οποίος σε μια έντονη λεκτική αντιπαράθεση με τον Υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, δεν δίστασε να πει: «η παράταξή σας κατέλυσε τη Δημοκρατία στη χώρα μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο».

Ο καβγάς άρχισε όταν ο κ. Βρούτσης αποκάλεσε «φυλλάδα» την κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, την «Αυγή» επειδή διέψευσε στοιχεία για τις εκκρεμείς συντάξεις.

Η απάντηση του κ. Τζανακόπουλου, η οποία αναμένεται να προκαλέσει νέο κύκλο πολιτικής έντασης, ήταν: «Είναι λίγος ο κ. Βρούτσης για να χαρακτηρίζει ‘φυλλάδα’ την εφημερίδα ‘Αυγή’, που 70 χρόνια δίνει αγώνες για τη Δημοκρατία, όταν η παράταξή του την κατέλυσε μετά τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο» και του πρότεινε να πλένει το στόμα του πριν να μιλάει για την «Αυγή».

Πηγή: real.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.