Quantcast
Πέτσας: Χρήματα θα πάρουν όλοι οι Έλληνες - Τι είπε για τον Τσίπρα και τον Γεωργιάδη - enikonomia.gr
share

Πέτσας: Χρήματα θα πάρουν όλοι οι Έλληνες – Τι είπε για τον Τσίπρα και τον Γεωργιάδη

δημοσιεύτηκε:

«Εμάς μας χαρακτηρίζει η συνέπεια» δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας σημειώνοντας επίσης ότι «χρήματα θα πάρουν όλοι οι Έλληνες καθώς η κυβέρνηση νοιάζεται για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις» ενώ τόνισε ότι πλέον σταδιακά αποκαθίσταται η δικαιοσύνη.

Αναφερόμενος στη μεσαία τάξη υπογράμμισε ότι επωφελείται από τη μείωση του ΕΝΦΙΑ, τη μείωση των συντελεστών και τα κίνητρα για την ανάπτυξη ενώ ταυτόχρονα δήλωσε επιγραμματικά ότι οκτώ στα δέκα νοικοκυριά βλέπουν ήδη ελάφρυνση.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συγκρίνοντας την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη σε αντιδιαστολή με την κυβέρνηση Τσίπρα ανέφερε ότι ο κ. Τσίπρας έπαιρνε μέτρα λόγω της αναξιοπιστίας του και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κάθε χρόνο και χωρίς να υπάρχει λόγος είχαμε υπέρβαση των στόχων για να τα μοιράζει ο κ. Τσίπρας ως Άγιος Βασίλης των Χριστουγέννων. Εμείς θέλουμε να μην παίρνει η κυβέρνηση χρήματα από την τσέπη των πολιτών».

Τέλος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ερωτηθείς για τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν θεωρείτε ανθρώπινο να υπάρχουν ανθρώπινες εξάρσεις όταν κάποιος κατηγορείται και μαζί κατηγορείται και η οικογένειά του;»


Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.