Quantcast
Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Δεν θα σας ακολουθήσω στις ύβρεις - Έχω μια χώρα να κυβερνήσω - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Δεν θα σας ακολουθήσω στις ύβρεις – Έχω μια χώρα να κυβερνήσω – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

“Ξεκινήσατε την παρέμβασή σας με ύβρεις και χαρακτηρισμούς. Δεν επιδιώκετε να αξιοποιήσετε τη δυνατότητα να συζητήσουμε νηφάλια μια επίκαιρη ερώτηση. Θέλατε για μια άλλη φορά να πέσουμε σε μια παγίδα έντασης και ανταλλαγής χαρακτηρισμών. Αν θέλετε να κινηθείτε σε αυτή την κατεύθυνση, εγώ δεν πρόκειται να ακολουθήσω. Έχω μια χώρα να κυβερνήσω και έναν λαό να ενημερώσω” είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης της επίκαιρης ερώτησης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

“Προσέρχομαι για τρίτη φορά σε διάστημα λιγότερο από πέντε μήνες από την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση για να αξιοποιήσω τη διαδικασία της ώρας Πρωθυπουργού. Και επειδή με χαρακτηρίσατε δειλό και ότι υπεκφεύγω να έρχομαι στη Βουλή και να απαντώ, θα ήθελα χάρη της ιστορίας να καταθέσω τα δικά σας στατιστικά στοιχεία για την ώρα του Πρωθυπουργού” τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, ενώ απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα του είπε: “Μπορείτε νομίζω να προσέχετε εμένα και όχι να στέλνετε μηνύματα μιας και μιλάμε για σεβασμό στη Βουλή, εκτός και αν σας στέλνουν μηνύματα για να σας ετοιμάσουν για τη δευτερολογία σας”

“Κατά τα 4,5 χρόνια που κυβερνήσατε είχαν κατατεθεί κ. Τσίπρα 319 ερωτήσεις προς τον Πρωθυπουργό. Απαντήσατε συνολικά σε 11 στα 4,5 χρόνια. Μια κάθε 5,5 μήνες, ποσοστό 3,5%. Κάτι σας θυμίζει αυτό το ποσοστό, μου φαίνεται σας καταδιώκει” ανέφερε ο Πρωθυπουργός χαρακτηρίζοντας τον κ. Τσίπρα θεσμικά αδιάβαστο και θεσμικά επιπόλαιο.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.