Quantcast
Πότε αρχίζει το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη - enikonomia.gr
share

Πότε αρχίζει το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη

δημοσιεύτηκε:

Την Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019 θα τεθεί σε ισχύ το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων στον Νομό της Θεσσαλονίκης, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση ο Εμπορικός Σύλλογος της συμπρωτεύουσας (ΕΣΘ).

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον ΕΣΘ, τα εμπορικά καταστήματα στον Νομό Θεσσαλονίκης θα λειτουργήσουν την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου από τις 11 π.μ έως και τις 6 μ.μ, όπως και τις Κυριακές 22 Δεκεμβρίου και 29 Δεκεμβρίου, με το αντίστοιχο ωράριο.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κλειστά θα παραμείνουν τα εμπορικά καταστήματα την ημέρα των Χριστουγέννων και την επομένη, όπως και Πρωτοχρονιά, ενώ προτείνεται, από τον ΕΣΘ, να μην λειτουργήσουν και την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου του 2020.

Από τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου τα εμπορικά καταστήματα στον νομό Θεσσαλονίκης θα λειτουργήσουν από τις 10 π.μ έως και τις 9 μμ, ενώ το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου θα κλείσουν στις 6μμ.

Τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου οι καταστηματάρχες θα λειτουργήσουν τα καταστήματά τους από τις 10 π.μ έως και τις 9 μμ, ενώ την επομένη, παραμονή Χριστουγέννων, θα κατεβάσουν ρολά στις 6μμ. Την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου οι καταναλωτές θα μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους κατά τις ώρες 10 π.μ–9μμ και το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου από τις 10 π.μ έως τις 6μμ.

Στις 10 π.μ θα ανοίξουν τα εμπορικά καταστήματα στις 30 Δεκεμβρίου και θα κλείσουν στις 9 μμ, ενώ την παραμονή Πρωτοχρονιάς θα ανοίξουν ρολά την ίδια ώρα και θα τα κατεβάσουν στις 6μμ.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.